Budapesten az Illatos útnak miért van olyan rossz híre?
Figyelt kérdés
Lehet hogy tévedek, de nekem egyáltalán nem tűnik olyan elzülött, veszélyes környéknek. Gyárak, raktárak vannak végig. Nem a város legszebb része, ez tény, de miért lenne veszélyes?2021. márc. 20. 11:12
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem az esetleges veszélyessége, hanem az állatmenhely miatt. Régen kellett altatniuk is azt, amelyiket nem tudták elég gyorsan kipörgetni, már vagy 10 éve nem altatnak, és sokkal jobbak a körülmények, mint régen, de a rossz hírt nehéz levetkőzni.
3/9 anonim válasza:
Főleg az egykor ott lévő gettó miatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Ó, értem. Viszont ha jól értelmezem, ez a probléma mára megszűnt.
2021. márc. 20. 14:55
5/9 anonim válasza:
Wikipédi azt írja.
Mikor elköltöztem a szomszéd kerületből akkor még megvolt
6/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Na hát volt olyan, hogy nekirohantak ordítva a 30-as / 31-es villamosnak kivont konyhakéssel... Meg tüzet raktak ott az út közepén... Meg bottal verte, rúgta egy nő a földön az anyját vagy nővérét, az meg ordított. Meg körbeállták az embert ilyen prostituáltak, és elkezdtek erősködni, hogy mért nem akarsz ___, aztán megjelen három ilyen nagydarab futtatófiú, hogy mi a probléma? Nem fizet a kuncsaft?
Már nagyapám idejében is emlegették az a hírhedt blokkot. Nem csak az a néhány ház volt, van, vagy volt még arra a Kén utca felé is...
Az "Illatos" út meg inkább a szagáról volt hírhedt.
9/9 anonim válasza:
Ja, ja ismerős.
Rendőrök szinte haza jártak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!