Csak nálam okozott függőséget a Gyakorikérdések.hu?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nekem nagyon megtetszett ez az oldal. Nagyon szeretek segíteni másokon, és mindig kinyilvánítom a véleményem. Nem tántorít el az, ha esetleg lepontoznak, mert ennek az oldalnak pontosan az a lényege, hogy mindenki elmondhassa a véleményét. Mindenki másként látja az igazságot az egyes témákban és csak a kérdezőre van bízva, hogy melyikőjük tanácsát fogadja meg!2010. aug. 20. 13:56
11/13 anonim válasza:
szia! Én is megnézem az oldalt minden nap, de még soha nem figyeltem a pontozást, és eddig nem is nagyon vettem észre. Ez ennyire fontos? Még sose pontoztam, és a sajátjaimat se néztem meg. Anélkül lehet véleményt nyilvánítani ? Vagy itt ez kötelező?
12/13 anonim válasza:
Én is elég sokat járok fel. Vagy hasznos választ adni (Számtech, elektronikus eszközök, tudományok, üzlet), vagy bohóckodni (Ezo ^^(L)).
13/13 A kérdező kommentje:
=o)
2010. aug. 20. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!