Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most ez polkorrekt baromság...

Most ez polkorrekt baromság vagy tényleg lehet az igazság?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasom, hogy a mélyszegénységben élők(cigányok, afrikai négerek) azért csinálnak egy rahedli gyereket, mert hogy abból sok elpusztul és akkor nem lesz utód stb.

Na most nem tudom eldönteni, hogy ez igaz vagy sem, mert nekem más a tapasztalatom borsodiként.

Egyszerűen azért van ennyi gyerek, mert össze-vissza kefélnek, aztán jön a gyerek, az se baj, ha apu a sitten van, mert addig kezelgeti a fél sor.

Ha épp nem a saját fia mászik rá, amikor épp be van mindkettő rúgva.

Tehát, mi lehet az igazság?

2021. márc. 16. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na, pont ez az:D
2021. márc. 16. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
10: ja-ja.... én is láttam! :)
2021. márc. 16. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha már így általánosságban beszélünk a cigányokról, akkor náluk az van, hogy a gyerek érték. Olyan, mint a mélyen vallásosoknál, persze más okból. Náluk fel sem merül az abortusz, nagyrészüknél a fogamzásgátlás se. Ezt felerősíti a csp és a segély is.

Ez még ugye nem is lenne olyan nagy baj, csak náluk a gyerekek eltartásával, felnevelésével is gondok vannak.

2021. márc. 16. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:

10: ez is egy epic történet onnan...

https://www.youtube.com/watch?v=LgddOW7TwmY

2021. márc. 16. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!