Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A napközben hangoskódóval...

A napközben hangoskódóval tényleg semmit sem lehet tenni?

Figyelt kérdés
Isten lássa lelkemet soha nem zavart, ha más időnként hangosan hallgat zenét vagy bulit tart. panelban élünk, ez az velejárója. de ami mostanában megy az már nekem is sok. a velünk szembe lévő házban hallgat napközben valaki úgy zenét, hogy aki nálunk belép az előszobába az azt hiszi, hogy nálunk szól. pedig a 2 tömb között van egy játszótér, parkoló. ráadásul négyzet alakban vannak a házak és az az iszonyat hangos zene csak úgy dübörög a lépcsőházak között a tuc-tuc. a gyerek állandóan felriad a délutáni alvásból, én közben tanulok, de néha az idegeim tépi. én nem is értem, hogy a saját lépcsőházát ez nem zavarja? azt mondja a párom, hogy nem tud mit tenni, mert napközben nincs szabály erre, azt csinál, mit akar. de már nem lehet bírni, ez megy lassan minden nap 1 és 4 óra között. azt csinálja, hogy meghallgat egy számot, akkor 5 perc szünet, megint rákezdi és ez így megy több óra hosszat. komolyan mondom néha átmennék, megkeresném és nő létemre egy olyat behúznék neki...lehet ilyenkor bármit is tenni?
2010. aug. 18. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Lakótelepen elméletileg nappal is kell lennie valamiféle szabályozásnak, ami persze kevésbé szigorú, de lennie kéne. Szerintem hívd fel a rendőrséget és kérdezd meg. Ha olyan hangos a zene az a telefonba is be kell hallatszódjon. Lehetséges, hogy tennének valamit.
2010. aug. 18. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
De lehet. Nem vagyok pontosan képben, de járj utána, mert az biztos, hogy valamit tudsz tenni, csak nem tudom, pontosan mit és hogy, de hülyeséget nem akarok leírni.
2010. aug. 18. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyűjtsd össze a lakókat akiknek elege van ebből, és kopogjatok be csoportosan. Meg lesz a hatása :D
2010. aug. 18. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!