Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Agliai magyarok, mi pontosan...

Agliai magyarok, mi pontosan a Council tax?

Figyelt kérdés

Illetve ez az ár hogy fizetendő? Egyben? Havonta?

Deposit:This property is part of the Zero Deposit Guarantee scheme

Council tax:£1,577 per year (Band B)

2021. febr. 15. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:

"Council Tax is an annual fee you pay to your local council."

"Falling behind – even by one monthly payment – can be quite serious when it comes to Council Tax. If you don’t act quickly you could be asked to pay the full year’s payment upfront."

[link]

"The cost is usually split into 10 monthly payments. Contact your council immediately if you’re having trouble paying - they can help you, for example by spreading your payments over 12 months instead of 10."

[link]

( [link] )

2021. febr. 15. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi, googlem nekem is van. Olyantól szeretnék infót kapni aki kint él.

Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyire lehet reális?

Ez havi £160at jelent, ami azért nem kevés, ez Angliában mindenhol így működik?

2021. febr. 15. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyfajta közös költség, hogy úgy mondjam. Önkormányzati adó, ebből tartják fent a publikus szolgáltatások javát. Pl rendőrség, tűzoltóság, szemétszállítás, parkok fenntartása, stb.

Egy kis albérlethez az évi 1577 font teljesen reális.

2021. febr. 15. 14:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi 3as. Így elég soknak tűnik nekem

Mégegy kérdés. Az albérlet árak mennyire fixek/alkuképesek?

2021. febr. 15. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig ez egy évre elosztva egy elég alacsony council tax.

Alkudozni meg akkor lehet, ha mázlid van. Vannak akik véresen komolyan veszik hogy ami a hirdetésbe ki volt írva, az van és kész. De én pl egyszer úgy jártam, a 475-nek hirdetett albérletet valahogy 425-nek olvastam, és amikor a tulajjal beszéltem később, mondta a magasabb árat, én pedig rákontráztam hogy 425 volt? Én arra emlékszem. A pasas megvakarta kicsit a fejét aztán közölte, tudja mit, ha a héten költözik akkor megírjuk a papírt 425-re.

Szóval olyan tulajt kell kifogni, szerencse kérdése.

2021. febr. 15. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!