Agliai magyarok, mi pontosan a Council tax?
Illetve ez az ár hogy fizetendő? Egyben? Havonta?
Deposit:This property is part of the Zero Deposit Guarantee scheme
Council tax:£1,577 per year (Band B)
"Council Tax is an annual fee you pay to your local council."
"Falling behind – even by one monthly payment – can be quite serious when it comes to Council Tax. If you don’t act quickly you could be asked to pay the full year’s payment upfront."
"The cost is usually split into 10 monthly payments. Contact your council immediately if you’re having trouble paying - they can help you, for example by spreading your payments over 12 months instead of 10."
( [link] )
Köszi, googlem nekem is van. Olyantól szeretnék infót kapni aki kint él.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyire lehet reális?
Ez havi £160at jelent, ami azért nem kevés, ez Angliában mindenhol így működik?
Egyfajta közös költség, hogy úgy mondjam. Önkormányzati adó, ebből tartják fent a publikus szolgáltatások javát. Pl rendőrség, tűzoltóság, szemétszállítás, parkok fenntartása, stb.
Egy kis albérlethez az évi 1577 font teljesen reális.
Köszi 3as. Így elég soknak tűnik nekem
Mégegy kérdés. Az albérlet árak mennyire fixek/alkuképesek?
Pedig ez egy évre elosztva egy elég alacsony council tax.
Alkudozni meg akkor lehet, ha mázlid van. Vannak akik véresen komolyan veszik hogy ami a hirdetésbe ki volt írva, az van és kész. De én pl egyszer úgy jártam, a 475-nek hirdetett albérletet valahogy 425-nek olvastam, és amikor a tulajjal beszéltem később, mondta a magasabb árat, én pedig rákontráztam hogy 425 volt? Én arra emlékszem. A pasas megvakarta kicsit a fejét aztán közölte, tudja mit, ha a héten költözik akkor megírjuk a papírt 425-re.
Szóval olyan tulajt kell kifogni, szerencse kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!