Aki olyan super-duper ügyes, hogy van CAE bizonyítványa tudna pár tippet adni? :)
Oh, végre egy válasz! :)
Igen, folyamatosan töltöm ki a teszteket időre, emellett hallgatok, olvasok angolul minden nap.
Nekem a legnehezebb az volt, amikor egy adott feleletválasztós tesztben 3-4 nagyon hasonló szinonima közül kellett választani. Ergó, érdemes minden szóra jól tudni a szinonimáikat.
Ugyancsak nekem nehéz volt egy feladat, amiben a haditengerészeti kábelek és a bálnák észleléseinek kapcsolatát taglalták. Meg volt adva kb minden második bekezdés, és a megadott 6 közé ki kellett választani az 5 megfelelőt a lehetséges 8 bekezdésből. Elmolyoltam vele egy darabig.
Akkor azt hiszem, ehhez még most is lehet gratulálni! :)
Én most októberben fogok menni, már nagyon izgatott vagyok.
Emlékeim szerint brit angol volt. Nem volt ausztrál vagy usai akcentusú hanganyag.
A vizsga egyértelműen nehezebb volt mint a Pannon Egyetem C1 kétnyelvű angol vizsgája. Nem kétszer, de másfélszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!