Mennyit er egy 100 eves konyv? Hat egy 100 eves harmonika? (FONTOS)
a konyv ""Gaspar Ferenc: A Fold Korul, Kelet es Hollandus India""
A Harmonika kb 100 eves Hohner nagyon jo allapotban van ,regi meg abban az idoben hasznalt pappir doboz/taskaja meg megvan, mukodik 100%
a konmyv pontosabban :
BUDAPEST , 1906 SINGER ES WOLFNER KIADASA
Sok mindentől függ,hogy mennyit ér a könyv.
Számít az,hogy abban az időben amikor kiadták akkor hányadik kiadásban adták ki.Számít a példányszám is,és az is,hogy az illető író mennyire van képben..De utána néztem,és úgy látom,hogy ebből a könyvből annak idején sok példányt csináltak,és ma 3000 forintért lehet kapni..
Fontos a könyv állapota is..Minél eredetibb,minél kevesebb javított vagy javítani való rész van benne annál értékesebb..
A harmonikáról nem tudok semmit,de a neten róla is olvasható..
< könyvkötő>
Én gyűjtöm a régi könyveket, és az ilyen 100 éveseket 1-2-3 ezer forintért lehet megvenni... Van olyan francia verseskötetem ami 19. századi, szép kötésű, és 2000ft volt... Nekem ez nagyon jó, neked gondolom rossz hír de ez van:(
bocsi, csak a könyvhöz tudok hozzászólni.
2010-ben egy 86-os konyv 44 eves? Hm...
Egyebkent nekem is rengeteg regi konyvem van, 1800-as evekbol, van javaslatotok, hol lehet korrektul eladni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!