Csak Egerben vannak "pónikeresős" plakátok? O__O
Figyelt kérdés
Egerben egx csomó olyan plakátot látok, ami egy eltűnt pónit keresnek. Más városban is van ilyen?2010. aug. 16. 15:42
11/21 anonim válasza:
M1-M7 felvezető mellett van.
Amúgy ha ellopták a pónit akkor bárhol lehet, viszont eléggé kétlem, hogy nincs a lovaknak egyedi azonosítója. Kéne írni egy emailt és megkérdezni.
12/21 Dodesz.. válasza:
Múlt nap az egyik kereskedelmi rádió épp ezzel foglakozott, és ez kamu, kirakják, hogy az internetes oldalt hirdessék, nem is keresnek semmilyen pónit. :)
14/21 anonim válasza:
Milyen internetes oldalt hirdetnek? A gmailt? Én meg már kezdtem sajnálni a kiscsajt is, meg a pónit is, hogy kolbász lett belőle, vagy valami.
Újpesten is rengeteg van, de máshol is láttam Pesten belül is, és a 7-es, 8-as út mellett is.
Az nektek is feltűnt, hogy milyen fura a póni szőre? mintha kockásra lenne nyírva...
16/21 anonim válasza:
Kecskeméten is láttam már ilyen plakátot.
18/21 anonim válasza:
én észre vettem de eléggé gáz a póni...mintha le lenne neki nyírva.
19/21 anonim válasza:
Na, meglett a póni.................
20/21 anonim válasza:
Na én is láttam már egy párat, de mostmár szépszámmal megjelent a "Meglett, köszi..":D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!