Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Értitek a pónikeresős plakátot?

Értitek a pónikeresős plakátot?

Figyelt kérdés
én igen és tudom hogy mit reklámoz:) a médiát hogy mekkora ereje van!öcsém amikor megláttam a plakát folytatását behaltam.
2010. aug. 21. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mit kell ezen ennyit rágódni. Már egy páran megkérdezték előtted. Bár Te írod, hogy érted. Hol van ebben a média? Valakinek elveszett egy pónija. Van annyi pénze, hogy óriásplakátokon keresse. Mi ebben a fura? Most megtalálta és megköszöni.
2010. aug. 21. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem értem! Leírná valaki légyszi? Vagy linkelne olyan kérdést, amiben ezt kérdezték, és kapott rá választ? (Mámint első írja, hogy volt már erről kérdés, de nem találom...)
2010. aug. 21. 14:24
 3/7 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

ez az am meg a médiának a plakátja igen agy reklámozzák a médiát hogy mekkora ereje van!majd nézzétek meg az utcán.az a fejléce hogy meglett köszi...

2010. aug. 21. 14:34
 4/7 A kérdező kommentje:
*így sorry
2010. aug. 21. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi a folytatása? Én még nem láttam.
2010. aug. 21. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel, hogy mi a folytatása. Kérünk képet/leírást...

(Bár gondolom kb 2 napon belül találok olyan plakátot... de türelmetlen vagyok! :) )

Bocs az offért, ha többet tudok igyekszem válaszolni is. :):)

2010. aug. 21. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:
ugyan az a kép van rajta a tetején piros betűkkel hogy meglett köszi az alján meg oda van írva hogy használja ki mindenki a média erejét.ennyi a média meg a reklámozás plakátja.hamarosan biztos ti is látni fogjátok.
2010. aug. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!