Értitek a pónikeresős plakátot?
Figyelt kérdés
én igen és tudom hogy mit reklámoz:) a médiát hogy mekkora ereje van!öcsém amikor megláttam a plakát folytatását behaltam.2010. aug. 21. 14:04
1/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy mit kell ezen ennyit rágódni. Már egy páran megkérdezték előtted. Bár Te írod, hogy érted. Hol van ebben a média? Valakinek elveszett egy pónija. Van annyi pénze, hogy óriásplakátokon keresse. Mi ebben a fura? Most megtalálta és megköszöni.
2/7 anonim válasza:
Én nem értem! Leírná valaki légyszi? Vagy linkelne olyan kérdést, amiben ezt kérdezték, és kapott rá választ? (Mámint első írja, hogy volt már erről kérdés, de nem találom...)
3/7 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
ez az am meg a médiának a plakátja igen agy reklámozzák a médiát hogy mekkora ereje van!majd nézzétek meg az utcán.az a fejléce hogy meglett köszi...
2010. aug. 21. 14:34
4/7 A kérdező kommentje:
*így sorry
2010. aug. 21. 14:35
5/7 anonim válasza:
Mi a folytatása? Én még nem láttam.
6/7 anonim válasza:
Engem is érdekel, hogy mi a folytatása. Kérünk képet/leírást...
(Bár gondolom kb 2 napon belül találok olyan plakátot... de türelmetlen vagyok! :) )
Bocs az offért, ha többet tudok igyekszem válaszolni is. :):)
7/7 A kérdező kommentje:
ugyan az a kép van rajta a tetején piros betűkkel hogy meglett köszi az alján meg oda van írva hogy használja ki mindenki a média erejét.ennyi a média meg a reklámozás plakátja.hamarosan biztos ti is látni fogjátok.
2010. aug. 23. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!