Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Svédországban vagy Németország...

Svédországban vagy Németországban jobb élni?

Figyelt kérdés

2021. jan. 24. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
milyen szempontból?
2021. jan. 24. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én Svédországba élnék jobban.
2021. jan. 24. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én Svédországban élek és életviszonylag szinten szerintem Svéd- és Németország között nagyobb különbség nincs.

Ezért szerintem attól függ milyen nyelvet tudsz. Ha tudsz németül akkor Németország, de ha tudsz angolul akkor inkább Svédország. Mert svédeknél nagyon jól megleszel angol tudással, németeknél viszont nem. A svédek jól beszélnek angolul és megszokták hogy a bevándorlók eleinte csak angolul tudnak.

2021. jan. 24. 14:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Minden szempont jöhet: gazdasági, közösségi-kulturális, esztétikai, biztonsági, stb. Még az időjáráson, a napsütéses órák számán is elgondolkozom olykor.

Beszélek angolul és németül is, ezért nyelv szempontjából mindkettőt megközelíthetőnek gondolom.

Utolsó, kicsit később írhatok majd Neked pár kérdést privátban?

2021. jan. 24. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha Svédország középső, vagy annál északibb részein terveznél élni, akkor számíts arra, hogy a téli hónapokban kb. 10-től 2-ig süt a nap..

Nyáron persze pontn fordított a helyzet, akkor alig megy le...

2021. jan. 24. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!