Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is borzalmas az...

Szerintetek is borzalmas az internetes szociális életem?

Figyelt kérdés
HotDogom, Facebookom, Flickr-m, és Youtube regisztrációm van. Msnen 24 partner. Rendes szociális életem nincs, csak neten vannak barátnak nevezhető emberek. Mit csináljak ezután? Amúgy művészlélek vagyok, mások szerint.
2010. aug. 14. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jacopo te vagy az? :D
2010. aug. 14. 20:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Az én nevem Caroline =DDD
2010. aug. 14. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem jó ez így,művészlélek vagy vagy sem.Ki kellene mozdulni néha :/
2010. aug. 14. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Én is művészlélek vagyok mások szerint, de ez nem felmentő ok arra, hogy valaki megússza a normális emberi kapcsolatokat, amikért tenni kell.

Mi lenne, ha mondjuk 1 hónapig nem mennél fel a közösségi oldalakra, helyette élőben beszélgetnél és találkoznál másokkal?

Neked kell tenned azért, hogy barátaid legyenek, nem a sült galambot várni, mert az nem fog jönni.

2010. aug. 14. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

24 MSN parner az semmi?

Nekem 112 van.

2010. aug. 14. 20:46
 6/11 x Susy Omega x válasza:
az utolsó mondatod a kutyát sem érdekli. :) mentegetőzni felesleges. az előző rész önmagáért beszél... tudom, hogy nehéz. majdnem egy évig internetmajom voltam, összeszedtem mindenkit, akinél egy kis hajlandóságot láttam arra, hogy barátkozzon velem. és így vesztettem el szépen azokat, akik a valóságban tényleg mellettem álltak. :S aztán összejöttem a szerelmemmel (neten:D), és mindent megváltoztatott. több időt voltam vele, kevesebbet a virtuális haverokkal. hidd el, meg fogod bánni, ha nem állsz le ezzel villámgyorsan. ha csendesebb típus vagy, ismerkedj könyvtárban, kiállításon, bevásárlóközpontban... még tart a nyár. hajrá!
2010. aug. 14. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy?
2010. aug. 14. 21:22
 8/11 A kérdező kommentje:

16.

Nekem is neten lett barátom, immár 11 hónapja tart kisebb megszakításokkal :D Valóságban sosem voltak igazán barátaim, aztán ahogy beköttettük a netet, ráéreztem a barátkozás ízére. Sokan jófejnek tartanak, de csak nevetek rajtuk :D Nem igazán tudom elhinni, hogy valakinek pozitív a véleménye PONT rólam...

2010. aug. 14. 21:47
 9/11 anonim válasza:
Akkor az én 317 msn ismerősömmel mit szóljak? :D De nekem a való életben is rengeteg ismerős, haver van.
2010. aug. 14. 22:59
 10/11 anonim ***** válasza:

A művészlelkek nem csak egy virtuális világban élnek, hanem alkotnak is. Mit szoktál alkotni?

egy alkotó

2010. aug. 15. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!