Szerintetek is borzalmas az internetes szociális életem?
Én is művészlélek vagyok mások szerint, de ez nem felmentő ok arra, hogy valaki megússza a normális emberi kapcsolatokat, amikért tenni kell.
Mi lenne, ha mondjuk 1 hónapig nem mennél fel a közösségi oldalakra, helyette élőben beszélgetnél és találkoznál másokkal?
Neked kell tenned azért, hogy barátaid legyenek, nem a sült galambot várni, mert az nem fog jönni.
24 MSN parner az semmi?
Nekem 112 van.
16.
Nekem is neten lett barátom, immár 11 hónapja tart kisebb megszakításokkal :D Valóságban sosem voltak igazán barátaim, aztán ahogy beköttettük a netet, ráéreztem a barátkozás ízére. Sokan jófejnek tartanak, de csak nevetek rajtuk :D Nem igazán tudom elhinni, hogy valakinek pozitív a véleménye PONT rólam...
A művészlelkek nem csak egy virtuális világban élnek, hanem alkotnak is. Mit szoktál alkotni?
egy alkotó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!