Melyik jobb sztetek Budapest vagy Debrecen?
Engem idegesit a sok rohanó ember főleg Pesten. Lehet azért se tudnám ott elképzelni az életem mert falun nöttem fel?
20/l
Akkor semmit nem segítene, ha mi leírnánk, hogy Budapest jobb vagy Debrecen jobb. Nektek kell egyrészt őszintén megbeszélnetek a dolgot, másrészt tisztáznotok, melyik városban mi vonz, melyiktől mik a félelmeitek.
Ha csak az zavar, hogy Budapest nagyon nagy, akkor kompromisszum lehet, hogy nem a sűrűjébe költöztök. Nem csak az agglomerációban, de még Budapest határain belül is vannak kifejezetten falusias részek.
Ha az otthonodtól való távolság zavar, az már nehezebb ügy, de az ember előbb-utóbb úgyis elköltözik a szüleitől.
na, erre mondd például, hogy nem eléggé falu:
[link] ,19.1926572,3a,75y,91.39h,85.26t/data=!3m6!1e1!3m4!1sR30VW9__L_oQS48Ss_W81A!2e0!7i16384!8i8192
(most nézem, utcanévbe sikerült jól beletrafálni, random böktem a térképre, nem volt szándékos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!