Debrecen vagy Budapest?
Még nem tudom, melyik városba menjek egyetemre.
Melyik város kínál jobb lehetőségeket egy fiatalnak?
Szórakozóhelyek, egyetemek, és persze a kollegiumok szintén érdekelnének.
Budapest felé húzok egyébként, szóval egyetemekről is érdekelne válasz (ELTE, BCE, BGE, BME)
De aki a DE-re jár (lehetőleg GTK) attól is szívesen várok választ.:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aki komolyan gondolkodik a jövőjéről, az elmegy az egyetemi nyílt napokra, és ott informálódik.
Aki az itteni vélemények alapján akar dönteni, az a szegény pára meg is érdemli!
Egyelőre még nem volt lehetőségem elmenni semmilyen nyílt napra.
Nyílván nem ezek alapján döntök, én csak szeretnék pár információhoz jutni:)
Jó volna tudni, mondjuk hogy milyen szakra akarsz menni és, hogy hol laksz. Ha pl. orvosira, és Debrecenhez közelebb laksz, akkor egyértelműen Debrecen.
Ha mérnökire mégy, akkor viszont akárhol is laksz, Debrecent felejtsd el.
Ahogy már fent is felsoroltam...azt hiszem egyértelmű, hogy közgázra mennék.
Egyébként Debrecenhez lakom közelebb. Kb. 1 órára tőle, talán kicsit kevesebb is.
Ami pedig érdekelne az továbbra is az, amit fent már leírtam
Debrecenben végeztem - azonnal volt állásom.
Pesten csak egy fél évet laktam, az alapján nekem Debrecen jobban bejövős, mert tisztább (minden tekintetben), rendezettebb. Jó a közbiztonság, jó bulik vannak, jó a tömegközlekedés, és az egyetem is nagyon jó volt.
De ez az én véleményem, és igen egyoldalú - ez legyen csak adalék, ne ez alapján dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!