Mit gondoltok arról, aki horoszkóp alapján ítéli meg, hogy érdemes-e veled ismerkedni?
(Nem tudtam hogy az emberek és egyéb kérdések, vagy inkább a megjelölt kategóriába tartozik, de emellett döntöttem)
Amit nagyon gyorsan leszögeznék: Az ismerkedés szó alatt mindent IS értek. Ha például vakrandin találkoztok, egy új közösség tagja leszel (akár munka/hobbi/tanulás miatt) és ott ismerkedsz emberekkel, stb..
Szóval nem tudom mennyire is higyjek a horoszkópokban. Szerintem az esetek 40%-ában a horoszkópok tényleg olyan dolgokat mondanak el rólad, amik jellemzőek rád, viszont az egy dolog hogy mindenki más, az én érvem igazából az lenne hogy van egy 60% ami "kellene" hogy jellemző legyen rád a horoszkóp szerint, de mégsem az. És ilyenkor jön valaki, és bár még egy szót nem szólt hozzád, a 40% alapján megállapítja hogy milyen ember vagy, - konkrétan egy születési dátumból - ami elég idegesítő - főleg úgy,hogy természetesen valamiben nincs igaza, hiszen a dolgok max. 40%-a igaz rád abból a leírt szövegből. AZ ilyen emberekkel már csak ezért sincs kedvem beszélgetni, mert nem akarnak megismerni, letudják annyival hogy mikor születtem, tehát mi a horoszkópom. Ha pl nyilas lennék, akár levegőt veszek, akár megölök valakit - az ilyen emberek azt gondolják hogy az a cselekedetem amit teszek a horoszkópomból adódik. A nevelésnek, a közösség rám hatásának, meg az agyamnak ehhez nincs is köze..És ezáltal picit úgy érzem hogy lenéznek, sőt eléggé idiótának hisznek, valamint picit megpróbálnak kiközösíteni is.
Mindenesetre érdekel a ti véleményetek, szóval ha találkoztatok már ilyen lénnyel aki ennyiből leírta az előző X leélt éveteket, meg a következő 70-et, akkor nyugodtan említsétek meg, meg azt is, hogy hogy álltok ehhez a dologhoz.
U.I.: Nyilván az ilyen emberek között is van olyan aki nem ennyire szélsőséges, és bár nagyon hisz benne - azért normális tud lenni.
A baj csak az hogy a fent említett szélsőségesek annyian vannak, hogy már nem is szélsőségesek, hanem ők az átlag.
Az illető vagy nagyon buta, vagy elmebeteg.
Egyik sem jó ötlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!