Kit szerettek jobban? Dosztojevszkij vagy Tolsztoj? (indoklást is lécci)
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 21:26
1/3 anonim válasza:
Nekem Dosztojevszkij művei sokkal jobban tetszenek, főleg a bűn és bűnhődés, ami miatt inkább őt választom. Tolsztojtól viszont csak a háború és békét olvastam, ami annyira nem jött be, lehet a többi műve jobban átjött volna.
De a bűn és bűnhődés a mai napig a kedvenc olvasmányaim közé tartozik :) Ajánlom neked is ha még nem olvastad volna el.
2/3 anonim válasza:
eh :/ tolsztoj olvasmányosan ír, de a témaválasztása nem tetszik, dosztojevszkijnél meg érdekes a helyzet, viszont néha oldalakat lapozok át, mert nem bírom tovább a hisztérikus párbeszédeket és a rengeteg fárasztó moralizálást... de akkor már inkább dosztojevszkij.
3/3 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, sztem érdekes és élvezetes műveket írtak. De ha választanom kellene, akkor Dosztojevszkijt mondanám. A Bűn és bűnhődés egyik örök kedvenc könyvem, nagyon tetszenek az alaptémái, és azok a filozófiák és elvek, amiket feszeget benne.
21/l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!