Jövőre tényleg lesznek változások a levéltári kutathatóságban? Ki? Mikor? Hol? Miért?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2010. aug. 12. 18:21
21/28 A kérdező kommentje:
DE most akkor ez is olyan lesz, hogy elméletileg ez a törvény, amúgy meg mindenki lesz arja? Vagy hogy? Kikeresik, hogy mikor halt meg? Mert az még meg is köszönöm :D
2010. aug. 14. 20:30
22/28 anonim válasza:
mivel kevés az ember, az lesz, hogy nem kutathatsz és kész
vsz.
hogy helyetted nem fogják megcsinálni, arra mérget vehetsz
van munkájuk elég, nem fognak még családfakutatásba is kezdeni
23/28 A kérdező kommentje:
Denemár :(
De hogyha én mondjuk keresek valakit, aki 1896-ban született, akkor nem kérhetem ki a születésijét, mert lehet, hogy él, vagy 90 éven belül halt meg?
2010. aug. 14. 21:22
24/28 A kérdező kommentje:
Vagy mondok mást. Lehet, hogy nekem kell valaki, aki 1830 körül született. Rá mondhatják azt, hogy meghalhatott 91éves kora után? Amúgy nagyon köszönöm, hogy mindig válaszoltok, vagy válaszolsz, vagy nemtom!
2010. aug. 14. 21:24
26/28 A kérdező kommentje:
:O De akkor nem is csak a dédszüleimig kell visszakeresnem, hanem még az ő szüleiket is... csodás rendszer. De azt már nem mondhatják, hogy valaki 100 éves koráig élt, ugye?
2010. aug. 15. 10:09
28/28 A kérdező kommentje:
:(
Te a fővárosiban dolgozol?
2010. aug. 15. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!