Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Belépnél egy ilyen klubba?

Belépnél egy ilyen klubba?

Figyelt kérdés

Leírás:

"Tisztelt Nemzettársaim!

Hogy a közepébe vágjak: nagy bajban van a balliberális újságírás, a balliberális média! Évek óta figyelmeztetnek, rámutatnak, óva intenek és riogatnak a rasszista veszéllyel, azaz hogy a magyar nemzet az első adandó alkalommal kiirtana minden cigányt, zsidót, tótot, oláhot stb. és hogy a soviniszta gyűlölet annyira a vérében van ennek a nemzetnek, mint egy második eredendő bűn.

Sajnos ezt már oly régóta teszik, ráadásul minden bizonyíték nélkül, hogy restelkedve bár, de be kell ismerni: elcsépelt lett. Az emberek, ha ilyet hallanak, mint "náci" vagy "fasiszta", már csak mosolyogva legyintenek: „Ugyan, már megint ezek a balliberálisok”. Manapság, szinte alig lehet eladni egy újságot (Pl: Népszava, Népszabadság, Magyar Narancs) egy ilyen címoldallal: „Cigányokat vertek meg!” vagy „Zsidóztak a parlamentben!” és ehhez hasonlók.

Hát felteszem a költői kérdést: Hagyhatjuk, hogy orrunk előtt menjenek csődbe, kerüljenek utcára zsurnaliszta polgártársaink??

Már jóval több, mint ezer év a Kárpát-medencében. Mindig megmutattuk, hogy kiállunk az embertársainkért! Most se cselekedjünk másképp! E klub-ot létrehozom, hogy a magyar, de még az egész nyugati balliberális média is okkal riogathasson a fasisztaveszéllyel, hogy mindig lehessen ujjal mutogatniuk!

Házirend/jövetelmény tagoknak:

-Naponta legalább egyszer beköszönni a klubba valamilyen szélsőjobboldali diktatúra köszöntésével (Kitartás, Sieg Heil stb.)

-Naponta legalább egyszer népirtásra, etnikai tisztogatásra való bujtogatás a politikai korrektség által védelembe vett kisebbségek ellen. (Tehát pl: romániai magyarság nem az.)

-A népirtás szándékának legalább kétnaponta a zsidó kisebbség, három naponta a cigány kisebbség ellen kell irányulnia.

Erősen ajánlott a politikai korrektség határain belül tűrhetetlen kifejezéseket használni.

Pl: zsidrák, késsel keresztelt, cigó, nigger, ork, kampósorrú stb."

Ha megtetszett akkor myVIP-en csatlakozz a RASSZISTA KLUB-hoz!:D

2010. aug. 12. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Poénnak nem rossz, a baj akkor van, ha komolyan gondolják.
2010. aug. 12. 14:18
 2/10 A kérdező kommentje:

Már arra gondolsz, hogy komolyan gondolják, a rasszizmust, vagy komolyan gondolják, hogy a ballibeken akarnak segíteni?

De ha érted apoént, akkor gyere te is, várunk szívesen;)

2010. aug. 12. 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Irigylem egyesek sok szabadidejét.
2010. aug. 12. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez olyan náczivadászos poén.:D
2010. aug. 12. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

Az ilyen klubok csak a lelki szegénységről adnak tanúsítványt. Nagyon sok dolog van, amivel lehet viccelni, de a rasszizmus és az emberek egymás iránti gyűlölete nem az a téma.

Főleg, mert sokan nem tudnak határt húzni a poén és komoly dolgok között. Az ilyen dolgok ellen tenni kellene, nem pedig hülyéskedni velük, mert az nemhogy eltüntetné, inkább népszerűsítené a dolgot.

Miért nem lehet ennyi erővel egy olyan klubot csinálni, ami erről szól: " Hogy változtassunk a negatív helyzeten?"

Lehetne értelmes kérdéseket megvitatni, például, hogyan szüntethető meg a rasszizmus úgy, hogy minden félnek jó legyen.

Lehet, hogy én vagyok kocka, de nekem ez túlmegy azon a határon, amit el tudok fogadni egy normális embertől. Legközelebb már a 6 éves szexrabszolga kislányok rajongói portálját fogja megalapítani?

Szóval, lehetne egy emberben annyi tisztelet mások iránt, és annyi értelem, hogy még poénból sem csinál ilyet. Mert ez nem az, maximum 15-16 évesek számára. A felnőtt embere már elvileg rendelkeznek némi értékrendszerrel.

2010. aug. 12. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:
semmi vicceset nem találok benne.
2010. aug. 12. 15:00
 7/10 anonim ***** válasza:

az ilyen "klubnak" már most is rengeteg tagja van, elég a magyar netet járni.

Semmi új nincs benne, ezt már eddig is nagyon sokan csinálták, mindenféle klubkeretek nélkül is.

2010. aug. 12. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Megmagyarázná valaki, mit talál humorosnak benne? Nem vagyok besavanyodott, szeretem, értem a viccet, de ezen nem nevettem.
2010. aug. 12. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Aki ismeri az emlitett lapokat, az érti szerintem.:)
2010. aug. 12. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:

ez akkor lenne poén, meg irónia, akkor ülne, ha amúgy ez a jelenség nem lenne leterjedt, akár csak ide, vagy bárhol máshol a neten nem találkoznánk rendre ezekkel, emberekkel, akiket ragyogóan leírsz, akik valóban nem bírják ki 2 napnál tovább zsidózás, cigányozás nélkül, mindezt alpári hangnemben.

Akkor talán ülne, mint hogy úgy abszurd lenne.

Így viszont csak szánalmas.

2010. aug. 12. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!