Amerikában még mindig sok és jelentős tüntetés van?BLM,feministák stb.
Figyelt kérdés
A választasok soran mindig felmerültek ezek a tüntetések de idén nagyon nagy mértékben megjelentek és ez már leülepedet vagy kezd leülepedni?Mert ezek a tüntetések az "egyenjogúságért" harcolnak de inkább már kiváltságokért mi a helyzet ezzeel a témával?2020. dec. 6. 16:19
1/3 anonim válasza:
ez mindig az aktualis kozhangulattol fugg, amit egy valasztas is befolyasolhat, igen. ha jol tudom, jelenleg nincsenek nagy tuntetesek.
milyen kivaltsagokra gondolsz, amiket el akarnak erni?
2/3 anonim válasza:
Első, konkrétan a BLM-félék szerint MINDEN néger, akiknek bármi összetűzésük van a törvénnyel automatikusan áldozatok. Akik miatt tűntettek, mint bűnözők voltak, a gyerekverőtől a kamaszlányok megerőszakolásán át volt ott minden "fincsiség". Igenis kiváltság lenne az, hogy egy erőszakoló, aki nekimegy a rendőrnek nincs lelőve a francba mint egy kutya.
A másik meg hogy anyagi "kártérítést" követelnek a fehérektől a rabszolgák miatt. Ez az egyik nagy elvárásuk.
3/3 A kérdező kommentje:
Pl. Ott van a Black Lives Matter én nem vagyok rasszista én sosem szín vagy szexualitas alapjan döntöm el hogy kivel leszek jóban kivel nem.De alapból a törvényekben benne van hogy pl.ha egy fekete ember egyetemre jut plusz 3000 creditel kezd mint a más bőrszinűek és aki nem azt csinálja amit ők akarnak az már rasszista is egyből ha egy fekete embertelvisznek a rendőrök mert megérdemelte az rasszizmus de ha egy másik bőrszinüt akkor azt megérdemelte stb.Meg ott vannak a tüntetések minden tag aztmondja hogy békés pedik legtőbbjük csak azért van ott hogy bedobjak a bolt ablakát és kilopjanak mindent (van youtuben is video)meg hasonlok meg én ezt egy kicsit képmutatásnak is érzem mert csak az amerikai feketék élete számit szerintük mert nem láttam vagy hallotam hogy a BLM tagik afrikaiaknak segitenének. A feministák közül pl:ha nem teljesitik a kivánságukat akkor nem azért nem teljesitik mert mondjuk nem olyan jó az illető hanem azért mert feminista,ez volt a szellemirtókkal is remakeltéj ahol az értékelések nagyon rosszak voltak,meg ezt is képmutatásnak érzem sosem láttam volna hogy az iszlám országokba kimennek tüntetni ahol tényleg elnyomásban vannak a nők ja hogy az tul veszélyes és annyit nem ér meg :/meg az is itt van néztem interjut és arra akart kijukadni hogy a férfniak miért kell nőt dugnia?"vegyen egy dinnyét vágjon bele jukat és azt dugja meg" szerintem ő még nem kapot faszt az életben... Meg az is volt az interjuban hogy aki kinyitja egy nőnek az ajtót az feminista mert "azt sugalja hogy egy nő nem képes kinyitni az ajtót és ezért segítségre szorúl"
2020. dec. 6. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!