Mennyi halott "kéne" ahhoz hogy az emberek ne bírják
eltemetni ezt a sok halottat és tömegsír lenne?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi az a szám, amitől már a tömegsír mellett döntenek mert egyszerűen hihetetlenül sok halott lenne. Le lennének terhelve a halottas házak, ravatalozók, papok, hamvasztók, hűtő házak, sír ásók (akár géppel akár kézzel ásnak) papír munkát végzők anyakönyvező vagy akik iratokkal foglalkoznak. Stb stb. Mennyi az a szám amikor már tömeg sírokról lenne szó?
A koronavírus hatására nem nőtt a halálozások száma 2020-ban a 2019 hasonló időszakához képest. Szerintem a rendszer akár nap 500-800-1000 halálesetet is elbírna.
2020. nov. 28. 20:07
5/10 anonim válasza:
Kérdező!
Ez a perverzitásod, hogy halottakra vered?!
2020. nov. 28. 22:19
6/10 anonim válasza:
"A koronavírus hatására nem nőtt a halálozások száma 2020-ban a 2019 hasonló időszakához képest."
Nyilván, hiszen leállt az egész világ jó időre, így kevesebb volt a baleset, kisebb volt a környezetszennyezés, kevesebb a munkahelyi meg tömegközlekedésből adódó stressz, stb. Semmi értelme 2020-at összehasonlítani 2019-cel.
Ja és még annyi lenne a kérdésem hogy szerintetek az emberi csonttal mi lesz évek vagy év tizedek múlva? Azt tudom hogy, föld.(vagy hamvasztás) aztán oké a húst megeszik a kukacok. Vagy el ég. De a csont felgyülemlik? Azért gondolkoztam el ezen a kérdésen mert egyszer a temetők is be telnek. Aztán aki 25 év múlva nem fizet sírhely pénzt, annak a hozzá tartozója csontjait ki szedik de mi lesz vele? Elégetni nem tudják. Tényleg semmi nem történik vele? A csonttal?
2020. nov. 29. 13:20
10/10 anonim válasza:
"Elégetni nem tudják. Tényleg semmi nem történik vele? A csonttal?"
Miért ne tudnák? Hamvasztáskor is ezt teszik. Akkor utólag miért ne lehetne elégetni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!