Van még olyan ember, akinek ha azt mondom, hogy én igaz barát tudnék lenni, sose hagynám cserben, akkor el is hiszi?
Igen.
Bár a barátság nem egy ilyen kijelenté után köttetik, hanem hosszú ismeretség alatt alakul ki.
De tehetsz ilyen kijelentést, csak az a baj, főleg itt a neten sokan sokféle dolgot kijelentenek aminek néha a fele sem igaz. Most itt nem arra akarok célozni, hogy te nem gondolod komolyan ezt, csak ha az embert érte már pár negatív benyomás akkor kétkedve fogadja.
Ellenben ha tényleg mindig ott vagy az illető számára, sokat beszélgettek akkor elnyered a bizalmát és magától fogja ezt érezni egy idő után.
De ez lehet csak nálam van így, hogy a tettek jobban nyomnak a latba.
Első voltam. :)
Szia!
Nem hinnék neked, pedig a naív kategóriába tartozom:) Utoljára oviban jelentettük úgy ki, hogy "na akkor mi most legjobb barátok vagyunk":)
Számomra tényleg annyit jelent a barátság, mint ahogy te is írtad, hogy megbízhatóság, őszinteség, mindig lehessen egymásra számítani stb...de az egészet szerintem "megmérgezi", hogy ezeket kimondjuk. Jó persze ki lehet, de egy baráság igazi próbája az idő és csak bizonyos nehéz helyzetekben derül ki, hogy barát-e az illető vagy még sem.:)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!