Miért volt fontos Kolumbiának, hogy kiadatási egyezményt írjanak alá az USA-val Pablo Escobar ügyében?
Azért mert akkoriban a Kolumbiai börtön olyan volt mint egy ,,hotel”
Ha volt pénzed akkor hatalmad is , így ha valamelyik drogkereskedő/drogbáró börtönbe került nem izgatta
Nem volt szigorú a börtön lehetett prostituáltakat hívni piálni tvt nézni és még sok más...
És azért szerették volna hogy pl Pablo Emilio Escobar Gaviria egy amerikai börtönbe kerüljön hogy ott rohadjon meg a cellába és ne tudja lefizetni a rendőröket(én így tudom)
Ez igaz, szigoríthatták volna de véleményem szerint akkor sem javult volna a helyzet
Ha pl egy drogbárót lecsuktak akkor annak még mindig megmaradt a hatalma és akár azt a rendőrt is megölheti aki nem ,,viselkedik” vele jól.(gondolom)
De ha érdekel Pablo élete akkor tudom ajánlani a Narcos sorozatot ahol az első kettő éved bemutatja az ő életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!