Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány évesen láttatok először...

Hány évesen láttatok először holttestet?

Figyelt kérdés
Olyan távolságból, ahonnan már látszik az arc és nem csak egy pillanatra. Pl. otthon elhunyt családtag vagy baleset az utcán vagy holttest azonosításkor stb.

2020. nov. 17. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
En 31 evesen meg nem lattam holttestet csak kepen, videon. Egyszer egy bucsuztatora akartak elvinni, de nem mentem mert ott nyitott koporsos lett volna es amugy is egyszer talalkoztam az oreggel evekkel ezelott, a felesegem reszerol valami regi baratjuk.
2022. máj. 7. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
29 anyukámét én kértem mert hihetetlen volt
2022. jún. 6. 04:07
 13/14 éáé ***** válasza:
élőben egy hete....... 23 vagyok
máj. 3. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben anyukámat azonosítottam ilyen módon. Nagymamámat nem sikerült - nemrégiben halt meg. Még nincs 20 napja.
máj. 3. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!