Milyenek az afgán férfiak?
Figyelt kérdés
Magyarországon megismertem egyet.. Rendesnek tűnik.. De nem tudom mit csináljak.2020. nov. 13. 04:56
1/11 anonim válasza:
Felejtsd el..eltérő "kultúra"..keress magadhoz való Magyar férfit,van bőven normális..ja csak ne ezen az oldalon.
2/11 anonim válasza:
Rendesnek "tűnik". Itt a kulcsszó.
3/11 anonim válasza:
Jaj.Azonnal felejtsd el és igyekezz olvasni róluk.Legyen elég annyi, hogy téged nem tekint(magával ill. az afgán lányokkal egyenrangú) embernek. Nem véletlenül tettem a zárójelet. HA gondolod, olvasd el úgy, hogy a zárójeles részt nem veszed figyelembe.
4/11 anonim válasza:
Személyesen ismerek egy családot,2 velem egykorú fiú is van a családban. Rendesek,lógtam is velük,haveri szinten. Egyszer beszélgettem egy idegen sráccal,az egyik afgán meg kb.elrangatott tőle,kvázi uralkodni próbált rajtam,pedig nem a párja voltam.. a szemeiben olyan dühöt láttam,hogy rendesen féltem. Többet nem is mentem velük sehova. Gondolhatod mi lett volna ha járok vele.. amúgy rendesek voltak.
5/11 anonim válasza:
Olyanok, mint a többi arab cigány. Amíg meg nem szerzik a (lehetőleg szőke, kék szemű) európai hercegnőt, ígérnek fűt-fát, aztán ha megvan, csak egy lesz a többi, haszonállatként kezelt feleség között.
6/11 Musztafa Kebab válasza:
Nekem volt egy csajhaverom, aki mesélte, hogy karácsonykor jól megverte őt az afgán pasija, de neki csak azért is közel-keleti pasi kell csak.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ismerd meg :) Anélkül nem fogod tudni hogy milyen ember.
8/11 A kérdező kommentje:
Azóta megismertem.. :) egy utolsó hazug patkány. Csak az állampolgárság kellet volna neki és ehhez jól megfigyelt mit akarok hallani egy férfitól és megjatszotta magát.. El akarta nyerni a bizalmam és őrült tempóban akart haladni és nem értette meg hogy nem. Még azt is letagadta hogy mikor született és h menekült. Undorító egy féreg.
2020. nov. 15. 19:32
9/11 anonim válasza:
Legalàbb időben rájöttèl. :)
Maradj legalább európai vonalon szerintem...
10/11 anonim válasza:
Gondoltam hogy negatív lesz a tapasztalatod.
Nekem volt afgán exem meg arab is, egyik kutya másik eb.
A legtöbb hazug, hűtlen, képmutató és k*rva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!