SOS! Mit jelent a bbg?
Barátnő írta h bbg (lány vagy és csak barátnők vagyunk) és nem tudom mit jelenthet és szégyellem megkérdezni...
valami best.... girl vagy mit jelenthet?
Én se hallottam még. Urban dictionary-n "beautiful baby girl"-t találtam:
"beautiful baby girl. Used to describe anything cute/desirable. Widely used as a colloquial term between two females."
Én tippjeim:
best babygirl
boring babygirl
bad baby/b1tch girl
lehet beautiful is
De amúgy egyébként lehet, hogy ezt ő találta ki, mert nem is tudta , hogy hogy van:) Lehet, hogy a best friends forever-re (bff) gondolt.
Pl volt magyarórán is középsuliban, hogy valami rövidítésekkel foglalkoztunk; és akkor a tanár levezetésként, vagy érdekes feladatként, vagy hogy interaktívvá tegye az órát, kérdezett párat, ja meg mi is mondtunk ; és akkor a tanárnő meg valami J.E.B. -bulit mondott. Rávágtam volna, hogy "iszunk, hányunk , belefekszünk", de annak nem ez a rövidítése; de osztálytársam egyébként rávágta helyettem ugyanezt. :) És jó volt, erre gondolt a tanárnő, csak nem tudta, hogy' van. :):) Mert az I.H.B. tehát. :):):)
Egyébként nekem is használtak már olyat, amiről gőzöm nem volt, hogy mi van , MSN-en írtunk, egyszercsak írja, hogy "nm" Mondom az mi? Aszondja "Nekem mindegy, vagy ilyesmi" :):) Egyébként egyszer tudtam már, hogy mások ezt úgy elterjedtebben mire szokták használni , de már nem tudom. PL lehet ilyen no matters, hogy valamire pl azt mondja, hogy nem számít... Ja megvan!! :) Ezt a nincs mit-re használták mások; amikor valaki beírta, hogy köszi:):)
Amúgy, hogyha pl magyarul vesszük , lehet egy csúnya sértés is a bbg, pl büdös banya g..i ; de tehát pl reméljük nem ez volt. Szerintem kérdezd meg mindenképp, vagy min h.lyén halunk meg; mert nem tudnánk, kitöl kell megkérdezni, és te megtehetnéd; de légyszi derítsd ki,hogy 'mire gondolhatott a "költő"'; és légyszi ha megvan , akkor majd valamikor ide is írd le, ha ez olyan dolog, amit leírhatsz, tehát ha szal "publikus", és nem anynira személyes. De lehet pl mondjuk, ha ilyen jelentése van: "büdös bogár, ganajtúró", meg ilyen értelmetlenségek; akkor azt pl szerintem megoszthatod; hogy meg tudjuk tehát mi is. Hálás lennék érte, mert most már kiváncsi vagyok:D:D:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!