Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek elképzelhető,...

Szerintetek elképzelhető, hogy a Föld az maga a pokol egy fejlettebb fajnak és ahová le szokták küldeni az elfajzott, magának való, gőgős teremtményeket, mintegy megtisztítva saját társadalmukat?

Figyelt kérdés
Egy börtönhöz hasonlítható módon.
2020. nov. 8. 10:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
És a jó emberek miért vannak itt?
2020. nov. 8. 11:02
 2/21 anonim ***** válasza:
74%
És akkor mivan azokkal, akik egyébként próbálnak jót tenni? Ők nyaralásképp vannak itt?
2020. nov. 8. 11:05
 3/21 anonim ***** válasza:
Inkább egy óvoda. Ahol a kisgyerekek megtanulják az élet alapszabályait.
2020. nov. 8. 11:07
 4/21 A kérdező kommentje:

1,2

Nagyon kevesen vannak, teljesen elhanyagolható a jelenlétük, mert nem tudnak hatást gyakorolni, illetve süket fülekre talál mondandójuk.

Ők vagy ennek a társadalomnak az önkéntesei akik túl naivak és azt gondolják, ezeken az embereken lehet segíteni, vagy pedig egy kísérlet keretén belül küldték le őket. De elképzelhető, hogy egy túlélő-show keretén belül vannak itt.

Vagy lehet, hogy kisebb bűnöket követtek el, vagy félreértés miatt vannak itt.

2020. nov. 8. 11:09
 5/21 anonim ***** válasza:
Mindenki mást hisz, úgyhogy most valószínűleg le leszek pontozva, de nem érdekel, leírom amit szeretnék. Tehát az elképzelés nem rossz, de nem teljesen így van. Mi emberek azért születünk le a Földre, hogy fejlődjünk, tanuljunk. Én hiszek a reinkarnációban. Minden életedben van egy életcélod amit teljesítened kell ahhoz, hogy fejlődhess, és ha teljesíted őket, akkor folyamatosan tanulsz belőle. Addig születünk le újra és újra a Földre, amíg az ott töltött időben fejlődünk. Igen, vannak jó emberek a Földön, és tény, hogy nem nagy létszámban, de ők is azért vannak itt, mert akármennyire jó emberek, nekik is fejlődniük kell még valamiben. Tapasztalniuk kell, csakúgy mint bárki másnak. Nagyjából ezért születünk ide.
2020. nov. 8. 11:22
 6/21 A kérdező kommentje:

5

És ennek a fejlődésnek az anyagiakban kell megtörténnie?

Mert te is gondolom beláthatod, hogy a lelki fejlődésre a Föld teljesen alkalmatlan hely. Itt inkább még jobban leépülsz, megkeseredsz.

2020. nov. 8. 11:27
 7/21 anonim ***** válasza:

Nem, nem az anyagiakban, hanem lelkiekben.

Igen, valóban úgy tűnhet, hogy ez a hely alkalmatlan rá, de hidd el, hosszútávon fejlődsz ezáltal is, ugyanis minden arra szolgál, hogy fejlődhess.

2020. nov. 8. 11:37
 8/21 anonim ***** válasza:
Persze sokan vannak, akik nem értenek egyet velem, és én ezt tiszteletben tartom. Tehát ez az én szemléletem, de szívesen megnézném mások hogyan gondolkodnak.:)
2020. nov. 8. 11:38
 9/21 anonim ***** válasza:

4: "teljesen elhanyagolható a jelenlétük, mert nem tudnak hatást gyakorolni, illetve süket fülekre talál mondandójuk."

Igen, ezt így látom én is.

Azért kérdeztem.

A többi ötlet nagyon érdekes, ha esetleg van erről infóforrásod, megosztod velem?

Mert pl. félreértés miatti ittlétet én nagyon szeretnék azonnal megszüntetni....

2020. nov. 8. 11:43
 10/21 anonim ***** válasza:
6: Ezzel is teljesen egyetértek.
2020. nov. 8. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!