Szerintetek elképzelhető, hogy a Föld az maga a pokol egy fejlettebb fajnak és ahová le szokták küldeni az elfajzott, magának való, gőgős teremtményeket, mintegy megtisztítva saját társadalmukat?
1,2
Nagyon kevesen vannak, teljesen elhanyagolható a jelenlétük, mert nem tudnak hatást gyakorolni, illetve süket fülekre talál mondandójuk.
Ők vagy ennek a társadalomnak az önkéntesei akik túl naivak és azt gondolják, ezeken az embereken lehet segíteni, vagy pedig egy kísérlet keretén belül küldték le őket. De elképzelhető, hogy egy túlélő-show keretén belül vannak itt.
Vagy lehet, hogy kisebb bűnöket követtek el, vagy félreértés miatt vannak itt.
5
És ennek a fejlődésnek az anyagiakban kell megtörténnie?
Mert te is gondolom beláthatod, hogy a lelki fejlődésre a Föld teljesen alkalmatlan hely. Itt inkább még jobban leépülsz, megkeseredsz.
Nem, nem az anyagiakban, hanem lelkiekben.
Igen, valóban úgy tűnhet, hogy ez a hely alkalmatlan rá, de hidd el, hosszútávon fejlődsz ezáltal is, ugyanis minden arra szolgál, hogy fejlődhess.
4: "teljesen elhanyagolható a jelenlétük, mert nem tudnak hatást gyakorolni, illetve süket fülekre talál mondandójuk."
Igen, ezt így látom én is.
Azért kérdeztem.
A többi ötlet nagyon érdekes, ha esetleg van erről infóforrásod, megosztod velem?
Mert pl. félreértés miatti ittlétet én nagyon szeretnék azonnal megszüntetni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!