Milyen Zalaegerszegen élni?
Én zegi vagyok. :D
Annak ellenére, hogy megyeszékhely, nem nagy városka, mindössze 60 ezren lakjuk, ez elenyésző a többi magyar nagyvároshoz képest -szerintem. :) A legtöbb ismerősöm nem kedveli, én ennek ellenére szeretem. A kedvenc helyem egy park, majdhogy nem a város szívében. Szép zöld, tele van fákkal, vidám emberekkel. :D Anno én a park közelében éltem, teljesen korrekt volt a hely, de sajnos elkellett költöznünk a kertvárosba. :( Ez a rész se rossz, csendes, de mégsem elszigetelt. Szinte minden megvan itt, ami kell. :)
Ami a közlekedést illeti, az kíván maga után egyet s mást. Gyalog menni ide-oda körülyményes, mert kevés olyan útszakasz van, ami egyenes lenni. A buszok rendszerint késnek, de azért tömeg közlekedéssel mindenhova el lehet jutni.
Ha lány vagy, akkor a legnagyobb prblémád az lesz a várossal, hogy "nincsenek benne jó boltok". Az összes barátnőm ezt mondja, de én nem látom így. :D Főleg hogy a Balatoni úton most épült a Zala Park, ahol van mindenféle üzlet. :)
A másik nagy kedvencem a városban a Zala folyó. A város szélén folyik, mostanában szép tiszta a vize, nagyon kellemes, és természetes környezet. :)
Ha valamit még szeretnél tudni Zegről, tőlem nyugodtan kérdezhetsz, akár msn-re is fölvehetsz. :DD
Melyik koleszba jössz? :P
Mi most keresünk új otthont két kisgyerekkel és a Zalaegerszeg külső részein (...hegy) találtunk is elfogadható árú házakat.
Mi erről a véleményetek, érdemes lenne oda költözni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!