Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít amikor...

Titeket nem idegesít amikor nézik a munkások a barátnőtöket, feleségeteket?

Figyelt kérdés

Engem nagyon tud idegesíteni. Főleg amikor beszélnek hozzá mindenfélét...ma úgy volt h elmentem vele egy ruhás boltba és amikor jöttünk haza vagy 1-2 méterrel mögötte mentem és a munkások akik csinálják az utat ott beszéltek hozzá minden hülyeséget meg még fogdosták is. Én meg odamentem és úgy orrba ba$ztam a csávót h szerintem még az orra is betört. Felállt és elkezdett velem verekedni de olyan szerencsétlen volt h alulmaradt :D a többiek meg jönnek pofázni h mi a fa$zt képzelek magamról..ők mit képzelnek? egyáltalán minek fogdossák? utána meg jöttek a rendőrök -.-

Titeket nem idegesítenek?

19/F

2010. aug. 9. 19:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

én is kaptam egy kicsit de nem nagyon tudtak mert jöttek a rendőrök

amúgy nem unatkozok és ez a dolog igaz

2010. aug. 9. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is kamu szagot érzek...
2010. aug. 9. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is barokkos túlzás az orrbavágás....

a többi ettől még igaz lehet. beszólogatni nekem is szoktak a munkások, de ezeknek csak a szájuk nagy csapatba verődve, nem igen láttam még példát arra, hogy bárki is kiválva belőlük csak úgy összefogdos valakit az utcán. persze ettől még ez a része is lehet igaz a sztorinak, mindenesetre furcsa.

2010. aug. 9. 19:25
 14/16 Dymo ***** válasza:
ha igaz,akkor jól tetted
2010. aug. 9. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is utálom ezt, de az ilyeneknek nincs barátnőjük.

Ezek nem képesek egy normális kapcsolatot összehozni.

Azt sem tudják mi fán terem a nő. Nem tudják hogy kell beszélni egy nővel, lenézik a nőket, közben meg buták mint az ágyú.

2010. aug. 9. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:

ez az, hogy ez a réteg, a nép legalja ... (bocs a normális munkásoktól)

Nálunk is dolgoznak 2 festő, de amit leművelnek az gáz. Mikor alszom rámnyitnak, absz. nem érdekli őket, hogy ez a mi lakásunk. Húzzák direkt a munkát h minél tovább dolgozzanak itt, mert hát milyen jó az "ingyen" kaja meg a jó kis pénz, amit a semmi munkával érnek el (nem dolgoznak... reggeltől estig itt vannak és TÉNYLEG nem dolgoznak!)

2010. aug. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!