Titeket nem idegesít amikor nézik a munkások a barátnőtöket, feleségeteket?
Engem nagyon tud idegesíteni. Főleg amikor beszélnek hozzá mindenfélét...ma úgy volt h elmentem vele egy ruhás boltba és amikor jöttünk haza vagy 1-2 méterrel mögötte mentem és a munkások akik csinálják az utat ott beszéltek hozzá minden hülyeséget meg még fogdosták is. Én meg odamentem és úgy orrba ba$ztam a csávót h szerintem még az orra is betört. Felállt és elkezdett velem verekedni de olyan szerencsétlen volt h alulmaradt :D a többiek meg jönnek pofázni h mi a fa$zt képzelek magamról..ők mit képzelnek? egyáltalán minek fogdossák? utána meg jöttek a rendőrök -.-
Titeket nem idegesítenek?
19/F
Az nem okés beismerem, hogy elkezdik fogdosni. De a pasik ilyenek.Most mit vársz tőlük?
A másik meg az, hogy nem a bnődben kellene keresni a "hibát"? Nem öltözködik túl kihívóan pl ,hogy mindent kirak?
de az nem az ő hibája volt
kiabáltak neki az egyik meg odament és elkezdte fogdosni pedig még jól nyakon is vágta
Igen én is valami ilyesmire gondoltam. Én sose hagynám, hogy egy munkás az utcáról fogdosson! Fujj!
Ezek szerint a csaj hagyta, talán még imponált is neki...
Gusztustalan igénytelenségre vall. Jól tetted, hogy nem hagytad magad madárnak nézni. :)
Nem hagyta. Még nyakon is vágta de hát erősebb volt tőle..
amúgy ő a normális kategóriába tartozik.
19:10 vagyok
Akkor elnézést kérek :S
Amúgy tényleg jól tetted, hogy beverted az orrát.
Még jó, hogy ott voltál, és nem lett belőle valami durvább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!