Lehet venni olyan röntgenkamerát venni amely átlát a falakon is?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 17:10
1/4 anonim válasza:
Ilyet szerintem sok rendörség is szivesen akarna, de ha lenne is ilyen tilos lenne a forgalmazása még a rendörségnek is tilos lenne használni, az emberi jogokra hivatkozva.
Hö kamera van, azzal látszik egy vékonyabb falon hogy tartozkodnak-e bent vagy sem, de ezek is csak agyon vékony falakon látnak át és max foltokat. ezeknek az ára szerintem euróban millió.
De olyan amivel átlátsz tuti nincsen.
2/4 anonim válasza:
Ha rajzolsz rá egyet, akkor bármelyik kamera át lát a falon...
A mai napig az egyetlen olyan szerkezet, amivel átláthatsz a falon: ABLAK.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez egyenes válasz volt.
2010. aug. 9. 17:33
4/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egyszerűen elérhető lenne, mert erős sugázása van! A röntgengép csak pillanatokig sugároz, de már a fényképezésnél is lámpa, nelegyélittvagyott, védőlemez... egyébként meg szerintem nem is lehetne méretben megfelelőt csinálni (még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!