Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet venni olyan röntgenkamer...

Lehet venni olyan röntgenkamerát venni amely átlát a falakon is?

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyet szerintem sok rendörség is szivesen akarna, de ha lenne is ilyen tilos lenne a forgalmazása még a rendörségnek is tilos lenne használni, az emberi jogokra hivatkozva.

Hö kamera van, azzal látszik egy vékonyabb falon hogy tartozkodnak-e bent vagy sem, de ezek is csak agyon vékony falakon látnak át és max foltokat. ezeknek az ára szerintem euróban millió.

De olyan amivel átlátsz tuti nincsen.

2010. aug. 9. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha rajzolsz rá egyet, akkor bármelyik kamera át lát a falon...

A mai napig az egyetlen olyan szerkezet, amivel átláthatsz a falon: ABLAK.

2010. aug. 9. 17:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez egyenes válasz volt.
2010. aug. 9. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy egyszerűen elérhető lenne, mert erős sugázása van! A röntgengép csak pillanatokig sugároz, de már a fényképezésnél is lámpa, nelegyélittvagyott, védőlemez... egyébként meg szerintem nem is lehetne méretben megfelelőt csinálni (még).
2010. okt. 10. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!