Este találtam 3 (talán) ágyi poloskát a falakon, ágy körül. Reggelre 2 kis fekete mozgó pöttyöt is láttam, s mikor szétnyomtam őket, szétpukkantak, s vér maradt a helyükön. Csaknem bolháim is vannak?!
Figyelt kérdés
Éjjel villany mellett aludtam,mert a poloskáknak tudtam be a csípéseimet.De most totál kétségbe estem, hogy tán azok is vannak.2010. aug. 23. 09:09
2/4 anonim válasza:
azok nem bolhák, hanem pár napok kispoloskák, úgy néznek ki, mint egy minipók. 1poloska=1000db pete!! A vér meg azért jött belőlük, mert megcsíptek. Villanyfény mellett is csípnek ugyanúgy.
Szórd körbe az ágy mellett bórsavval, spriccelj rá vizet, ez valamennyire visszaszorítja őket, míg szakembert hívsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igaza volt az utolsó hozzászólónak, azok is poloskák voltak. Este kijöttek, s mindent kipermeteztek... Remélem elpatkolt mind...
2010. aug. 25. 15:48
4/4 anonim válasza:
A poloska sajnos sokkal alattomosabb, és veszélyesebb
mint a bolha.A poloska is vérszívó, ürüléke hasonlít a
bolháéra.
Lantos Imre eg. gázmester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!