Ez lehetséges? Létezik kék szemű roma, szeplőkkel, világos bőrszínnel és világos barna hajjal?
Figyelt kérdés
Van egy (elvileg roma) fiú, akinek világos a bőrszíne, világos barna haja, kék szeme és szeplői vannak. De a romaság egyáltalán nem látszik rajta, pedig a testvéreinek és az anyjának jóval barnább a bőrszíne, és barna szemük van, sötétbarna-fekete hajjal.
(Egyébként eskü nem néz ki rosszul a gyerek :DD)
2020. okt. 11. 07:55
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nevelt gyerek, vagy valami hasonló. Esetleg a testvérei valójában csak a féltestvérei, mert mondjuk ő (világos) magyar apától van, mert például az anyja komolyan félrelépett.
2/7 anonim válasza:
néha előfordul ilyen, életemben már 2x láttam ilyet. szőke cigányként hivja a köznyelv öket.
3/7 anonim válasza:
előfordul, ők se a gyártósorról jönnek le, ahogy a fehér emberek se. kék szemű szeplőssel én is találkoztam, bár neki barna volt a haja. de világos hajúval is találkoztam már
4/7 anonim válasza:
Még vöröshajú cigány is van,a szomszédban lakik egy ilyen gyerek.
5/7 anonim válasza:
Én ismerek szőke, kék szemű romát. Ő maga mondta, hogy az.
6/7 anonim válasza:
Létezik bizony :)
Mi 4-en vagyunk testvére és pl a két nővérem Barna bőrű én és az öcsém fehér bőrűek vagyunk és egy anyától és apától vagyunk :)
20/cigány fiú :)
7/7 anonim válasza:
Írországban minden cigány ilyen, travellereknek nevezik őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!