Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak nekem szúrt szemet Fruzsina?

Csak nekem szúrt szemet Fruzsina?

Figyelt kérdés
Az Újratervezés egyik műsorában van egy Fruzsina nevű hölgy, akin az egész karos tetoválások egymást érik, pirszing, szemöldökvágás, a házuk meg olyan szutykos és festetlen, hogy bőszítő. Nem tudom, mennyi ma egy egész felkaros tetoválás, de szerintem egynek az árából az egész házra való falfestéket megvehette volna. Az otthon levő 3 nagyfiú meg unalmában felkenhette volna a falra. Ez olyan nagy valami?

2020. okt. 10. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem nézem a műsort, de nyilván nem egyszerre készült az egész karos tetoválás, hanem évek alatt, apró részletekben.
2020. okt. 11. 00:05
 2/2 anonim ***** válasza:
En se nezem a musort, de falat festeni nem annyi am, hogy fogsz egy nagyhenger es atguritasz vele a falon ketszer. :)
2020. okt. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!