Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi történt Morgen Fruzsinával?

Mi történt Morgen Fruzsinával?

Figyelt kérdés
A Zsolnay szobornál (Pécs) láttam egy emléktáblát, és elszomorított, hogy egy ilyen fiatal lányka életét vesztette.
2011. dec. 18. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az orszag masik feleben elek. Viszont sokan vesztik fiatalon az eletuket.... Nem nagyon ertem a kerdes miertjet. Valoszinuleg ha itt kerdezoskodsz akkor nem ismerted, tehat csak kivancsisagbol szeretned tudni, hogy mi tortent vele?
2011. dec. 18. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Elso vagyok

Ha rakeresel a neten, fent van a gyertyagyujtas.hu-n, irnak is rola par szot de nem derul ki belole a halala oka. Annyit lattam meg, hogy a pecsi tudomany egyetemen tanult.

2011. dec. 18. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg közlekedési balesetben hunyt el.
2011. dec. 18. 12:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves 1.2. Válaszoló!

Köszi, ezt a 2 lapot én is megnéztem, és én sem találtam róla többet.

Valóban nem ismertem, csak annyira meglepett az a tábla a lépcsőház bejárata felett. Főleg az a kifejezés, hogy "egy barát bűnös hanyagsága" miatt halt meg. (Remélem jól idéztem.) Elgondolkodtam, hogy mit takarhat ez a kifejezés.

Semmiképpen sem más halálán akartam csámcsogni. Remélem nem így jött le.

2011. dec. 18. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem ugy jott le, csak nem ertettem miert kerdezed. :) Gondolom valaki reszegen vitte haza bulibol es kozlekedesi balesetben hunyt el. Tobbet nem tudunk sajnos, ez csak egy feltetelezes.
2011. dec. 18. 21:05
 6/7 anonim válasza:
70%
Én félig-meddig tudom csak a történteket, nem 100%-os az informáltságom, de valahogy így történt: Fruzsi a legjobb tudomásom szerint bulizni volt valamerre Pécsett pár barátnőjével. Haza akartak menni, felhívták az egyik haverjukat, hogy menjen el értük. A srác el is ment, de hazafelé kihajtottak egy kamion vagy nagyobb autó elé. A srác nem volt ittas, csak mivel az éjszaka kellős közepén keltették fel, gyanítom álmos volt. Az egyik csajszinak medencetörése lett, Fruzsit viszont mire kiszabadították az autó fogságából, elvérzett. Ha valami nem így volt, elnézést kérek Fruzsitól, a családtagoktól és a balesetet szenvedőktől is. Halottak napjakor jártam a sírjánál, s gyújtottam érte egy gyertyát.
2012. febr. 8. 16:19
 7/7 anonim válasza:
Szomszédom volt. Pécsett buliztak és kihajtottak egy kamion elé. Másnap együtt mentünk volna bulizni. A sofőr srác valóban nem volt ittas.
2012. aug. 6. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!