A ProGuides megéri?
Én Dark Soul 3 pvp-t játszom, mióta kijött. Néha nézek streamereket, de egyébként csak gyakorolni kell. Biztos, hogy soha a büdös életben nem fizetnék azért, hogy valaki egy játékról magyarázzon nekem, főleg úgy nem, hogy minden tudását megszerezhetem úgy is, ha simán csak játszom. Ez baromság. A játék egy hobbi, nem kell úgy tenni, mintha valami komoly dolog lenne, ami befektetést igényel. Ha fáraszt a gyakorlás, akkor az nem a te játékod.
Én még abból a korból származom, amikor suli után szótárral játszottuk a Silent Hillt, videós segítség nélkül szenvedtük végig a Metal Gear Solidot extreme hardon, vagy téptük a hajunkat a Ninja Gaidentől. Nem voltak fórumok, mikrotranzakciók, nem költöttünk idióta skinekre, nem reméltük, hogy majd jó lesz egy amúgy fos játék a DLC-től. Simán csak játszottunk. Neked is ezt javaslom, ne vedd ennyire komolyan, ez csak egy játék, és ezer más dolog van az életben, amivel foglalkozni lehet, és kell is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!