Az lehetséges, hogy a ,,csodaszarvas,, egy albínó szarvas volt, csak nem tudták akkoriban, hogy mi az?
Csak elgondolkodtam.
Mert ugyebár a csodaszarvas különleges volt, egyes képeken pedig fehéren jelenítik meg. Nemrég pedig láttam képet albínó szarvasról és innen jött, hogy akkor lehet, hogy az volt, csak így magyarázhatták meg a jelenséget az akkori tudással és szókinccsel.
De nyilvánvalóan ez nem egy tudományos bizonyítás, mindössze egy feltevés és érdekel mások véleménye róla.
értem, azért lehet, mert különleges volt; tényleg érdekes ezen elgondolkodni
de a képekre nem hivatkoznék, mivel azok csak mostanában készültek el, a művészek elképzelése szerint, és a mondákban nem mondták, hogy fehér lenne
de érthető, hogy te erre hogy jöttél, és nincs is teljesen kizárva
(1es vagyok)
Csoda szervas.
nem albíno, nem fehér hanem csoda.
És csak egy legenda mivel egy sámánisztikus hitvilág egyik szellemi vezetését jeleníti meg amiben elcsalogatják egy vadász zsákmányon keresztül egy jó földre Hunort és Magort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!