Létezik netes megbízható pszihológus?
Figyelt kérdés
Jól jönne most egy, :(2010. aug. 6. 21:46
1/3 anonim válasza:
be ne dőlj olyanoknak akik neked itt osztogatnak minden barom tanácsot mintha pszichológusok lennének ....
csak egy jó tanács
sztem lehetetlen neten találni, ill. netes úton pszichológuskodni, ehhez 4szemközti beszélgetés kell, nem úgy megy az ....
2/3 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek az első hozzászólóval. Képtelenség neten találni és ha találnál, akkor sem mondhatnál el neki semmi olyat... Honnan tudod, hogy nem egy pszichopata? Meg egyáltalán... A neten mindenki annak adja ki magát, akinek akarja. Én is mondhatnám azt, hogy 30 éves elvált nő vagyok, vagy hogy 45 éves jogász... Nem tudnád leelenőrizni. Akármit hazudhatok. Ne bízz a neten senkiben, csak akit ismersz személyesen is!!!
3/3 anonim válasza:
Hogyne, több is, megbízható szakemberek! Női és egészségügyi honlapokon főleg, tanácsadók-szakértők címszó alatt. Pl. Nők lapja Café és hasonlók, keresgélni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!