Szerintetek ma mire valo a facebook?Nekem elegem lett a kotozkodokbol
A Facebook arra való, hogy megoszd az ismerőseiddel, ami történik veled, ami foglalkoztat, illetve, hogy az ismerőseid életét is nyomon követhesd a távolság és a rohanó mindennapok mellett.
A kilencvenes években nem szerettem, hogy a semmit meg kellett beszélni heti 1-2 hívásban a rokonokkal, vagy írni egy 2 oldalas levelet arról, hogy semmi különös nincs velem, mert csak így tudtuk tartani a kapcsolatot. Ezért örülök a Facebook-nak. Most legalább már akkor telefonálunk vagy küldünk levelet, ha valami konkrét mondandónk van illetve az üzenetekre nem napokat kell várni, hanem egy pillanat alatt érkeznek meg A pontból a B-be. Amúgy meg látható, hogy kivel mi van.
Ráadásul a Facebook megnyit olyan lehetőségeket, amik régen elérhetőek sem voltak vagy hosszabb ideig tartott megvalósítani őket.
A probléma ott kezdődik, hogy az emberek nem mindig tudatosítják magukban, hogy van a megbotránkoztató, riogató, megosztó tartalom, amit nem kéne publikálni, hiszen vagy vitát szítanak bele vagy elrontják másik kedvét.
Én nem azért regisztráltam, hogy rémhíreket olvassak, amiket nem támasztottak alá, csak egy unatkozó ember fejéből pattant ki.
Én nem azért regisztráltam, hogy mások lejáratását nézzem.
Én nem azért regisztráltan, hogy a gyomrom felforduljon a tartalomtól, amit megosztanak.
És még sorolhatnám.
De egyszerű, ki lehet követni az ilyen tartalmakat megosztó embereket, oldalakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!