Mi a véleményetek erről a történetről?
Figyelt kérdés
Nemrég fejeztem be életem első történetét, és feltöltöttem Wattpadra, viszont eddig sajnos nem túl sok emberhez jutott el, így visszajelzéseket sem kaptam még róla. Ezért ide is felrakom, hátha valakit érdekelne.
Az építő kritikákat, véleményeket előre is köszönöm.
2020. aug. 12. 20:12
1/2 anonim válasza:
Szia!
Maga a történet nem rossz, de az én ízlésemnek túl sok a "már" szó, amit használsz.
Néha az "és" is, de az kevesebb, valamint előtte - szerintem - mindig kell vesszó, hacsak nem felsoroláshoz használod.
Néha vannak szóismétlések közel egymáshoz. Mondjuk ez kiküszöbölhető némi odafigyeléssel.
Viszont az üditő, hogy a többi watta-műhöz képest nagyon jó a helyesírása, és eléggé jól használsz többféle rokonértemű szót.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, sajnos ezek valóban sokszor előfordulnak nálam hibaként, igyekszem majd jobban odafigyelni.
2020. aug. 13. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!