Mi lesz, ha itt meghal egy kínai?
Figyelt kérdés
Úgy értem, annyi kínai van ebben az országban, de kínai sírt még nem láttam. Ha meghal egy kínai, hazaviszik? Vagy itt elhamvasztják? Vagy tényleg leizzasztják a sírköveseinket az írásjeleinkkel, csak nem láttam még ilyet?2010. aug. 4. 14:55
1/3 anonim válasza:
Haza szokták szállítani a holttestet, esetleg hamvasztják. A kínaiaknál sokkal erősebben él az a szokás, hogy a szülőföldjén temetik el az embert.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, lehet, hogy olvastad és pont onnan jutott eszebe, de ha nem, akkr ez érdekelhet: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Nem olvastam eddig, de úgy látszik, nem csak engem foglalkoztatott a kérdés, ha cikket is írtak róla. Érdekes cikk. Az is durva, hogy senki nem tudja hányan lehetnek itt! Gondolom kihasználják azt, hogy számunkra olyan egyformák, és ki tudja hányan bejönnek egy engedéllyel... Nem akarok bunkó lenni, de jobb is ha hazaviszik a halottjaikat. Ha belegondolok, hogy ilyen síremlékekkel telirakják a temetőinket...
2010. aug. 5. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!