Az osztályom terrorizál. Mit tegyek?
Sajnos ki kell abranditsalak: most nyolcadikos vagy, es ez, hogy ciki olvasottnak, jo tanulonak lenni, a gimiben sem lesz maskepp. De nem szabad, hogy meghasonulj miattuk! MErt barmilyen kozhelynek tunik, tenyleg csak irigyek.
En is pont igy voltam, mint te, bar en nem voltam szinotos, de folyton, rengeteget olvastam, es a volt osztalyom (tavaly erettsegiztem) szerint ez ultragaz. Hat legyen, leszarom - ez volt a reakciom a velemenyukre.
Es ma latom, hogy megerte ellenallni eveken keresztul, mert most eljutottunk abba a korba, mikor mar "az esz a fontos, nem a haj", vagyis mikor nem art, ha a kulsosegek mellett nem vagy agyilag sotet.
Ugyhogy ne add fel, tanulj tovabbra is jol, mert a mai vilagban nagyon fontos a jo teljesitmeny, hogy jo egyetemre mehess majd!
Érdekes lett a világ.. Nálunk a nyolcvanas évekközepén egy tök átlagos kis védéki gimiben is az volt a ciki, ha valaki hármas alatt teljesített..
De az is igaz,hogy az osztályunkból mindenki érvényesült a tanulással, ugyhogy ne hagyd magd , az idő téged fog igazolni!!
Ne hagyd hogy terrorizaljanak. A legjobban idegesiti oket az, hogyha valamit szolnak neked, es te egyaltaln nem figyelsz oda, abszolut nem hallod meg, max. mosolyogsz rajtuk. Nehogy valamit valaszolj amikor szolnak neked. Az XY. pedig mar most erzi, hogy ezzel a stilussal nem viheti messzire, gondolom nem jo tanulo, es a belso boldogtalansagat fejezi igy ki. Meg a tobbiek is, akik beszolnak neked. Te legyel annal jobb tanulo, mosolyogj rajtuk, mert butak, es nem tudjak mit tesznek. Irigylik a jo jegyeidet, es azt, hogy te meg sokra viheted!
Egyszeruen ne foglalkozz veluk, gondolj arra, hogy tul egyszeruek ok hozzad kepest.
Szijóka!
Nem tudom mennyit tudok segíteni de velem is hasonló a helyzet csak én nem vagyok jó tanuló! Engem is a külsőm miatt csúfolnak...Pedig volt már pasim is(csak ők ezt nem tudják) és viszonylag szépnek tartottam magam...de most idén elkezdtek a kinézetemre megjegyzéseket tenni egyre durvább...Én is 8.os vagyok és úgy döntöttem hogy otthagyom az osztályt. Konkrét elképzeléseim vannak a jövőt illetően: Ruhaipari szakközépsuli, utána go az újságírói pályához az egyetem és máris előtted "áll" egy divatmagazin szerkesztője. Két dolog miatt jó: 1. Otthagyom ezeket a gyökereket. 2. Valóra válhat az álmom...
Nézd, ha nem akarod nem kell otthagyni a sulit de SZERINTEM menj el mert úgy jársz mint én...Én 2 napja voltam először pszichológusnál és az első alkalom után kijelentette hogy a legjobb lenne most rögtön otthagyni ezt az osztályt...Én BELEBETEGEDTEM. Csak gyógyszerekkel tudok aludni, remeg a kezem, önbizalmam 0, légzési nehézségek CSAK MIATTUK! Ne akard ezt!
Én szorítok neked!:) Jössz velem ruhaipariba?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!