Az internetes művészoldalakon található furry témájú rajzokon lévő antropomorf figurák azok állatszerű emberek, vagy emberszerű állatok?
Figyelt kérdés
Most találtam rá erre az érdekes internetes szubkultúrára és felmerült bennem az a kérdés, hogy a furry rajzokon lévő, két lábon járó karakterek azok állatszerű emberek, vagy emberszerű állatok?
Mert a furryk a való életben állatjelmezekben is szoktak járni, de azt nem tudom, hogy a különböző internetes művészportálokon lévő alkotásokon állatszerű emberek, vagy emberszerű állatok találhatók-e.
2020. aug. 4. 18:47
1/4 anonim válasza:
Nem tudom hol látni ezeken az ábrákon az emberit ?
Inkább az állatvilág,humorosabb,kedvesebb megjelenítése.
2/4 anonim válasza:
Emberszerű állatok.
Magát a furry szót 2 dologra is értik:
- Magár a karakterre. (Pl egy emberszerű róka)
- Azokra az emberekre akik szeretik az ilyen karaktereket. (És ezek között vannak azok, akik be is öltöznek ezeknek a karaktereknek)
3/4 anonim válasza:
Maga az antropomorf szó emberszerűt jelent, ami szintén mutatja, hogy emberszerű állatok.
4/4 anonim válasza:
A furry kultúra alapja, hogy az állatokat az ember vagy az fölötti szintűnek tekintik, tehát csak is állatok lehetnek akiknek emberszerű vonásai vannak és fordítva nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!