Titeket nem dűhitenek fel a koronavírustagadók?
Komolyan egyesek képesek azt terjeszteni , hogy nincs is koronavírus 🤦🤦
Sajnos egyre több az ilyen birka.
Utána olvastam az ebola és a pestis járványnak.
Ugyan ezek az emberi viseledések ott is megfigyeltek voltak. Ez egy emberi, természetes viselkedés.
Idegesség helyett megértés volt a célom, így nem idegesít. Ugyanakkor nem értek velük egyet, de nincs okom saját magam büntetni más hülyesége miatt, ezért nem idegesít.
Olvasd el megegyszer, mint mondanak a who szakértői, meg fogsz lepődni, de ugyanazt, amit én :) engem jobban idegesítenek az olyanok, akik ostobák, de ezt nem látják be, és még hirdetik is a sajat h.lyesgeit, mint pl. a kérdező.
Na ez az abszolút szánalmas
láttátok már a 24.hu fb- oldalát? csak nézzétek meg a járvánnyal kpcsolatos híreket. 1 Orbánt szidják hogy kitalálta stb
és tagadják többnyire. 800 ezer követővel rendelkező oldal szóval nem kicsi ott a közösség.
Ja, és nem kell mindent elhinni, amit a WHO mond. Neki azzal kellene foglalkoznia, hogy a lakosság gyalázatosan szar immunrendszerével kezdjen valamit. Csakhogy nonprofit szervezet, amit pénzemberek, valamint a pénzemberek által működtetett gyógyszergyárak működtetnek.
A vírus természetesen létezik, de a veszélyessége nagyon túl van kalibrálva. Most komolyan! Mo-on meghalt 600 ember? Most ne nézzük azt, hogy senki sem tudja, mibe haltak bele, hiszen amúgy krónikus betegségben szenvedő idősek voltak. A kapu előtt álló influenza röhögőgörcsöt kap! Ha féllábon állva nem tud tízezres halálozási rátával dolgozni, visszaadja az ipart! De legyünk végtelenül naivak, higgyük el, amit mondanak. Nem az lenne a célszerű, ha átlátható, érthető intézkedésekkel megnyugtatnák a lakosságot? Ha valakinek, a WHO-nak aztán illene tudni, hogy az immunrendszer egyik legnagyobb gyilkosa félelem. Erre 0-24 tolják a pofánkba, hogy a világon hol és hányan fertőződtek/haltak meg. Agyrém!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!