Miért mondják a romlott ételekre amikor már régóta vannak a táskában, vagy valahol, hogy csoda hogy nem tanult meg járni?😂
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 16:48
1/5 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen sztorijaitok hogy ottfelejtettétek a táskátokban vagy valahol?
2020. júl. 7. 16:51
2/5 anonim válasza:
Igeeen. Egyik suli év végén benne maradt a vajas szendvics a táskába. Szeptemberben elővettem a tatyót, hááát xd
3 hónap alatt elég szép élőlény lett a zsemléből.
Ugye a penész egyfajta élőlénynek számít, éshát ha lenne lába kimászna🤣
3/5 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂
2020. júl. 7. 21:46
4/5 anonim válasza:
hat hogy ha mar annyi ideje a taskaban poshad jarni nem e volt ideje megtanulni xddden egyszer karacsonyi szunetre felejtettem a tojasos kenyeremet a radiatoron..........
5/5 A kérdező kommentje:
Jujj🤣🤣🤣
Egyszer én is bent felejtettem elől a táskámban a szendvicsem es nem tudtam minek van olyan büdös szaga🤣🤣
Szerintem már bomlott
2020. júl. 30. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!