Ciki ha egy felnőtt szereti nézni a rajzfilmeket?
Figyelt kérdés
Anyukám 28 éve, de a mai napig megnézi a rajzfilmjeimet. Kicsit furcsálom, hogy ennyi idősen még Hamupipőkét, Shreket, Mézengúzt, Barbie-meséket néz.
Vagy ez normális?
2008. nov. 25. 13:50
21/22 anonim válasza:
ne szivass, én srác vagyok és 19 éves fejjel úgy le tudnak kötni a rajzfilmek, mint egy 8 évest és ez véresen komoly:) Flinstonsért, Macilaciért, Tom és Jerryért meg vagyok őrülve és még tudnám sorolni. De besz...rtok, a múltkor Thomas a gőzmozdonyt néztem tök egyedül, pedig alapból nem érdekel, de amikor tök be van punnyadva az agyam, akkor legprimitívebb mese is képes lekötni, magam se tudom miért, csak úgy, de biztos nem csak velem fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!