17 vok, szl még nem felnőtt, de rendszersen nézem a rajzfilmcsatornákat, most fogom megnézni a barbie csodálatos karácsonyát angolul. Imádom az összes Disney kallszukust és nem hsizem, hogy ez pár éven belül változni fog, sőt:DDD Jah és az otályom is tele van olyanokkal akik szeretik a meséket.
Sztem ne aggódj anyud miatt, tök normális amit csinál. Ezek a mesék nagyon szépen vannak megrajzolva, gyönyörűek a színek, jók a zenék és semmi felkavaró nincs bennük, nem úgy mint egy felnőtt filmben. Szerintem tökéletes kikapcsolódás kortól függetlenül.:D
2008. nov. 25. 17:33
12/22 Hintalow válasza:
Hi! én 24 vagyok és ugyanúgy szeretem a rajzfilmeket, mint 10-12 éve. Mondjuk én főleg azokat a rajzfilmeket szeretem, amiket régen is néztem a sky chanelen és a többi régi külföldi adón (GI Joe, Transformers, Ghostbusters) Most éppen a TiniNindzsa Teknőcöket nézem :) (a régi sorozatot)
A másik gyengém, pedig az anime, abból is hatalmas mennyiségem van. Tehát vagy nem gáz, vagy én is az vagyok.
2008. nov. 25. 17:40
13/22 anonim válasza:
En is szeretem nezni, 30 eves vagyok, es a kisfiammal en is nezem, imadom a Tom es Jerry-t, a magyar nepmeseket, na de Frakk is barmikor johet a macskakkal!
2008. nov. 25. 17:57
14/22 anonim válasza:
Nem. Valahol az ember mindig gyerek marad egy kicsit a lelke mélyén és jó így kikapcsolni. Amúgy meg a mesében lehet a legjobban kilépni a hétköznapi gondokból. Ezért is mese. Meg hát sok mese nagyon szép és figyelemlekötő. Sokan azokat a meséket nézik szívesen még most is, amiket kicsiként szerettek. Vagy ha újakat néznek akkor azt meg azért mert akkor ők még nem nézhettek ilyeneket.
2008. nov. 25. 18:13
15/22 anonim válasza:
Egyáltalán NEM. Én 20 vagyok, ha tehetném csak azt néznék és nem mindenféle gyilkolós-nyomozóst. És már egész gyüjteményem van a jó rajzfilmekből. Engem totál kikapcsol a felnőttlét sokszor nem túl szép világából.
2008. nov. 25. 18:35
16/22 anonim válasza:
Nem!Sőt!
Sokkal értelmesebb szórakozás,mint a sok futószalagos kereskedelmi "celeb"-hányadék!
2008. nov. 25. 20:06
17/22 anonim válasza:
én 22 éves vagyok, párom 23. ő igazi rock őrült, zenekarban énekel, imádja a rock stílust (én meg őt:) és esténként mégis meséket nézünk :) a baráti kör mind nagyon jó fejnek tartja, de senki se tudná elképzelni róla, hogy esténként mi ketten összebújunk, és meséket nézünk. :) szerintem egyáltalán nem ciki, ha valaki mesét néz, elvégre ezeknél a brutál öldölős, gyilkolós filmeknél ezerszer jobb. :)
2008. nov. 25. 20:52
18/22 anonim válasza:
Szerintem nem. Én 27 éves vagyok a párom 35. Ha van valami új rajzfilm a moziba a barátokkal mindig megnézzük őket.
Nézz körül a mozikban is, egy mesefilmen sem csak gyerekeket látsz.
2008. nov. 26. 08:43
19/22 anonim válasza:
Nem!! Az a ciki, ha a Terminátort szereti nézni! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!