Mi vesz rá valakit arra, hogy ne válaszoljon?
Igazából annyira nem durva a helyzet, csak kíváncsivá tett a dolog.
Adott egy ismerősöm (csak szakmám miatt ismerős, amúgy semmi komoly) akitől segítséget akartam kérni. Szakmai ügyben. Gondoltam nála jobbat nem találok. Illedelmesen megírtam a szöveget, melyben a segítségét kértem. Mindezt messengeren. Majd vártam a reagálást. És az történt, hogy látta az üzenetet (mert ugye a face kiírja ha látta a másik fél), de viszont nem válaszolt semmit. Még csak nem is reagált. Legalább írta volna azt, hogy az "utcán pénzért testét áruló szülőanyádat" nem segítek neked, vagy valami. De ez szerintem a legalja mindennek. Látta, de nem válaszol. Mi járhat ilyenkor egy ember fejében?
Természetesen nem ez volt az egyetlen ilyen eset. Tehát nem ezen a mostanin akadtam ki ennyire. Volt, hogy egy kézműves ismerősömtől akartam vásárolni és ő se reagált semmire. Pedig ott még egyszer rá írtam, hátha csak elfelejtette. Viszont látta az üzenetet. Miért jó ez??
Mondjuk nekem pont ezért nincs messengerem, mert ez a láttamozós funkció ez kiborít... sokakat frusztrál, hogy folyamatosan elérhető üzemmódban kell lennie, és ha csak megnéz egy üzenetet, de máris rögtön nem válaszol, akkor egy bunkó.
Simán lehet, hogy csak megfeledkezett róla, nem mindenki nézi percenként. Ha fontos, akkor inkább hívd is fel ilyenkor a másik felet, az a biztos, és ne vonj le ilyen gyorsan következtetést, mert ezer oka lehet annak, hogy miért nem válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!