Lehetséges, hogy a televízió meg fog szűnni a közeljövőben, mert a számítógépek és az internet már annyira fejlett, hogy nincs szükség rá?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:29
Bele kellene tanulni. A tv-t sem tudta mindenki egyből kezelni, de ha az új generáció ebben nőne fel, szerintem már most is kivitelezhető lenne gond nélkül. Különösebb technikai akadálya nem hiszem, hogy van.
"szerintem meg nem, mert a számítógép előtt ülve sokkal rosszabb filmet nézni mint az ágyon fekve"
Nem úgy gondoltam, hogy maga a Tv mint eszköz, tehát "nagy monitor amit fekve is lehet nézni", hanem egyszerűen az a tömegmédia-forma, hogy vannak csatornák, amin megválaszhatatlanul mennek műsorok, amit a műsorszolgáltató rakott össze.
Ehelyett lehetne olyasmi mint a youtube, hogy beírjuk mit szeretnénk nézni és egy online videótárat kapcsol ahonnal nézhetjük.
ja, értem már mire gondolsz:)
szerintem ilyen értelemben több mint valószínű, hogy meg fog szűnni a tv. már elkezdődött a digitális műsorszórás, megállíthatod a műsort stb. van ugye pl a upc videotár ahol kiválasztod a filmet (párszáz ftért) és nézheted is:) a jövőben szerintem ez tovább fog fejlődni, már mindenki számára elérhető lesz, hogy akkor és azt néz amit akar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!