Úgy érzem az internet miatt, hogy teljesen szét vagyok csúszva, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Meg is magyarázom,van két emailcímem,és úgy érzem,hogy el vannak rendezve,de még is olyan érzésem van,hogy 1 nagy kupi van bennük,és ettől rossz a közérzetem.Annyira nem is tudom megfogalmazni.Ha rákeresek a nevemre egy csomó régebbi hülyeség is kijön amit kiírtam,és ettől olyan sebezhetőnek érzem magam,nagyon rossz,mit tegyek?:S nem tudom,h érthető-e:S2011. aug. 8. 19:28
1/5 anonim válasza:
Sokat számítógépezel? Ha igen, csökkentsd a mennyiséget, mert szerintem számítógépfüggő vagy. Az vagyok én is.
2/5 A kérdező kommentje:
aha:S
2011. aug. 8. 19:33
3/5 anonim válasza:
> Ha rákeresek a nevemre
A valódi nevedre vagy a nicknevedre?
4/5 A kérdező kommentje:
jaaaj,most örülök:D rákerestem a valódira és csak a tanulmányi eredményeim jöttek ki,a versenyek meg ilyesmik:D meg a facebook accountom,szóval most 1 kicsit jobb:)
a twitteremet töröltem,ezzel is jobb lett.
az msn címem átváltom a gmailesre amit használok
és azokat a fiókokat amiket az msnre használtam megváltoztatom az emailem a gmailesre,remélem igy jobb lesz:)
2011. aug. 8. 19:42
5/5 anonim válasza:
Nekem rengeteg e-mailcímem és regisztrációm van. Vezetem őket, mert lehetetlen mindent megjegyezni. Így viszonylag rend van. Neked is ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!