Miért van ennyi értelmetlen kérdező és kérdés ezen az oldalon?
gondolok itt a legutóbbira, hog "milyen nyelvtudás kell a légióba", de szoktak lenni gyöngyszemek,
"mennyibe kerül Buvalyb*sznádról Tarajosdödölőre egy jegy", "Mennyiért hívok hetvenesről harmicast", stb.
ezekre a kérdésekre meg lehet tudni a választ közvetlenül a szolgáltatótól, ahelyett hogy valaki ide írogat, küldthet egy emailt az idegenlégiónak, felhívhatja a Tarajosdödölői buszálllomást vagy a tudakozót, felhívhatja a vodafónt és megkérdezheti az ő tarifacsomagjában mennyibe kerül egy hívás ide és oda....
rengeteg időt lehetne spórolni ha az ilyen emberek nem itt tennék fel a barom kérdéseket hanem megpróbálnának előtte utánanézni. van, amikor a google is előbb kiadja mint hogy ide válasz érkezik... de sok kérdésnél tényleg csak a lustaság a mérvadó, és akkor ÉN hívjam föl neki a vodafont hogy mennyibe kerül egy hívás harmincasra, hogy aztán leírhassam ide a választ, vagy mi? :D
Jajj, várjál, majd jön a szent érv, hogy itt mindent meg lehet kérdezni, akinek meg nem tetszik ne nyissa meg/ne válaszoljon...
1-2szer láttam ilyen jó kis linket , ami egy animáció volt, hogy "b+ használd a gugli-t" , jót nevettem rajta. Merthogy igazuk van.
Igazad van!
Most megkönnyebbültél? :-)
Sajna sok a fogyatékkal élő társunk, ez van, örülj hogy te mindezt felülről látod.
Én is szoktam ilyeneket válaszolni, hogy pl. bkv.hu, felvi.hu, aranyer.lap.hu, stb.
Ha mindenki tudna guglit használni, akkor nem járnának ide ennyien, népszerűtlenebb lenne mint most. Örülj neki hogy te ilyen ügyes és különleges kisfiú vagy! :D
És lehet hogy szent érv, de ettől még így van. Ezt az oldalt erre találták ki és ezért van. Nyílván ha valaki megkérdezi hogy mennyibe kerül egy hívás 30-ra, akkor neked nem kell felhívni az ő szolgáltatóját. De ha tudod a választ enélkül, akkor miért ne lehetne neki válaszolni? Az persze már megint más hogy itt is van kereső, de ha a guglit nem használja akkor miért pont azt használná. És lehet hogy ez is közhelyes érv, de ha nem tetszik egy kérdés, vagy már unod 100x leírni a választ rá, akkor egyszerűen leszarod ahogy én is teszem.
Na de ha már mindenképp kukacoskodok: AKKOR TE MIÉRT NEM HASZNÁLOD A KERESŐT TUDOD HÁNY ILYEN KÉRDÉS VAN? :D
Én csak azokkal a kérdésekkel foglalkozom amik érdekelnek, de az se zavar ha úgy tudok választ adni csak ha utána nézek a google-ban, mert azzal én is tájékozódok tudod ?
Egyébként meg mindenki kezdi valahol, nem lehet überprofi mindenki minden témában, és azért van ez az oldal h kérdezzünk nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!