Ha az utcán nem lehet szexelni, mert közszeméremsértés, akkor a híroldalakban miért lehet?
Figyelt kérdés
Döntsék el végül hogy mit akarnak,vagy itt is ott is, vagy sehol. Az emberek manapság sokkal többet dolgoznak neten, mint az utcán közlekednek, és egyes híroldalak kéretlen illusztrációi kb szatír szintűek.2020. jún. 4. 11:15
1/21 anonim válasza:
Nem kell minden szar bulvárt elolvasni.
2/21 anonim válasza:
Nem rémlik, hogy bármikor is belefutottam volna olyan híroldalba, aminek az illusztrációja felért volna egy utcai szex látványával.
3/21 A kérdező kommentje:
Én igen, mivel az utcai szex távoli, a híroldalon (bármelyik nagyobb szinte,nem extrémbulvár hanem HÍROLDAL) jönnek a sggek beletolva a kamerába, stb, szóval nagyítva szépen mivel illusztrálni szeretnék hogy valami szex témáról írnak, oké, de ezt ne kellene belekeverni a többi témába, mert így az újságjuk semmit nem ér.
2020. jún. 4. 12:08
4/21 A kérdező kommentje:
Ha a sz.r bulvár csinálná ezt az nem is tűnne fel, de a nagy híroldalak is semmitérőek lettek emiatt.
2020. jún. 4. 12:10
6/21 A kérdező kommentje:
Hát igen :) De amúgy a másikból se lesz mert át fogunk szokni a kevés normális újságra kompromisszummal, aztán nézegethetik a nagy újságírók szomorúan a sgges cikkeiket egész nap :) Egyébként nem lenne baj ha témára ráklikklve van ilyen is a választékban, de ezek vegyesen vannak, és ha egy cikket nézel, kicsit lefelé görgetsz és jön az első s.gg.
2020. jún. 4. 12:17
7/21 anonim válasza:
Sajnos több "olvasót" szereznek egy-egy ilyen cikkel mint amennyit veszítenek...
8/21 anonim válasza:
Engem nem zavar egy szep popsi ... cici is johet! Inkabb mint a politikusok.
9/21 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy mindent cs*csökkel, seggel, szexualitással akarnak eladni. Mint ha egy lankadt pö**nek néznének. Nem! Gondolkodó ember vagyok. Ha pl autót akarok venni akkor nem érdekel, hogy hogyan tükröződik a fényezésen egy fulls csatakanca, hanem az, hogy pl milyenek a töréstesztek és hogy meghal-e a családom ha belénk száll valaki egy csendes nyári napon. És akkor azzal jönnek, hogy ha majd megveszem a kocsijukat akkor nekem is lesz lesz csatakancám. Köszi, van párom, van családom. Autóra van szükségem.
De már nem kommunikálnak velünk, legalábbis nem a tudatunkkal kommunikálnak, hanem az ösztöneinkkel. Mint ha mindenki 2bites ősember lenne MasterCard-ot lobogtatva. Szánalmas.
10/21 anonim válasza:
Latom az asszony ott van a kozelben ... olyankor en sem a csajszit nezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!